سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • نقل و انتقالات استقلال با در بسته مواجه شد

  • آخرین پیگیری‌های قضایی «امیرتتلو»

  • داریوش فرضیایی به سوگ مادر نشست

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر

  • تُندشدن شیب رشد قیمت نفت + نمودار

  • تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد

  • روایت یمنی ها از خیانت‌ها و دسیسه‌های سعودی‌

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۳ تیر

  • از تهران تا الحدیده؛ پیام ضدِمحاصره ایران به ریاض در لحظه بمباران فرودگاه + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 135319
    تاریخ انتشار: 08/خرداد/1398 - 13:35
    حمیدرضا فولادگر

    تشریح آخرین وضعیت بررسی آزادسازی سهام عدالت

    توضیح رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی از آخرین وضعیت سهام عدالت

    تشریح آخرین وضعیت بررسی آزادسازی سهام عدالت

    رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی آخرین وضعیت بررسی لایحه دولت برای آزادسازی سهام عدالت را تشریح کرد.

    حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل44 قانون اساسی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی لایحه دولت برای ساماندهی سهام عدالت در این کمیسیون، گفت: کلیات لایحه مذکور در کمیسیون تصویب شده و در حال بررسی جزئیات آن هستیم.

    وی با بیان اینکه جزئیات این طرح درباره نحوه واگذاری‌ سهام عدالت به مردم است، افزود: روش کلی آزادسازی سهام عدالت و واگذاری آن به مردم تصویب شده بود اما جزییات و مسیر آن با اما و اگرهایی همراه است که در حال بررسی ایجاد سازوکار این موضوع هستیم.

    رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با بیان اینکه دولت همچنان کفالت 50 میلیون سهام عدالت را به‌عهده دارد که باید با همکاری قوه مجریه و قوه مقننه سازوکاری برای واگذاری آنها پیدا شود، ادامه داد: مسئولان سازمان بورس، سازمان خصوصی‌سازی، مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی نظرات متفاوتی درباره روش واگذاری سهام عدالت دارند که این روش‌ها باید بررسی شود و به یک جمع‌بندی برسیم.

    فولادگر با تأکید بر اینکه برای واگذاری سهام عدالت باید هماهنگی‌هایی میان وزارت اقتصاد و سازمان بورس برقرار شود، گفت: برای تحقق و اجرایی شدن لایحه دولت سازمان بورس، سازمان خصوصی‌سازی و بانک مرکزی باید با یکدیگر برای استفاده از اتاق تسویه میان بانک‌ها به تعامل برسند.

    وی با اشاره به اینکه طبق یکی از مصوبات کمیسیون مقرر شده طی 5 سال سهام عدالت به مردم واگذار شود، افزود: این زمان‌بندی آزادسازی سهام عدالت و روش اجرای آن در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شده که این موضوع به‌صورت آئین‌نامه به شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی ارجاع شود.

    نماینده مردم اصفهان در مجلس خاطرنشان کرد: همچنین دولت در لایحه مذکور پیش‌بینی کرده که درباره واگذاری سهام عدالت به دارندگان آن صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری تشکیل شود که این موضوع نیز در حال بررسی در کمیسیون است.

    فولادگر اظهار داشت: به‌زودی بررسی این لایحه در کمیسیون به پایان می‌رسد و پس از جمع‌بندی نهایی، گزارش آن برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه پارلمان می‌شود.

    منبع : خبرگزاری تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما