شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 133093
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1398 - 09:54
    فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران

    واکنش فرمانده مرزبانی به تهدیدات آمریکا

    فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران گفت که امسال مقابله با پدیده قاچاق به دلیل اینکه سال رونق تولید است جدی تر و عمیق تر شده و از همه ابزارها و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری برای مقابله با آن استفاده می شود.

    واکنش فرمانده مرزبانی به تهدیدات آمریکا

    سرتیپ قاسم رضایی روز سه شنبه در حاشیه آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید مرزبانی خوزستان در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه مقابله با پدیده قاچاق کالا از وظایف ذاتی مرزبانی است افزود:در همه مرزهای دریایی و زمینی برای برخورد با قاچاق کالا برنامه ریزی شده و با هماهنگی بین بخشی ، مقابله با قاچاق کالا شدیدتر می شود.

    وی با بیان اینکه در برخورد با قاچاق کالا ، با ورود و خروج غیرقانونی کالا رو به رو هستیم گفت: منافع کشور ایجاب می کند با اشکال مختلف پدیده قاچاق مبارزه کنیم و امسال بسیار بهتر از پارسالعمل خواهد شد.
    ** کولبران قاچاقچی نیستند

    فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: کولبران که به صورت محدود و از مسیرهای مشخص کالای مجاز وارد می کنند قاچاقچی نیستند.وی با اشاره به اینکه حساب متجاوزان مرزی مسلح که کالاهای ممنوعه وارد کشور می کنند با کولبران جدا است افزود: کولبران با حمایت مرزبانی به فعالیت قانونی خود ادامه می دهند.
    ** پیگیر آزادی مرزبانان ربوده شده ایرانی در پاکستان هستیم

    فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت:موضوع آزادی 2 مرزبان که پارسال توسط گروهک های تروریستی ربوده و به پاکستان منتقل شدند در دست پیگیری است. رضایی افزود: با همکاری دولت پاکستان و دستگاه های امنیتی 2 کشور ، امید است هرچه زودتر این 2 مرزبان به آغوش خانواده های خود برگردند.
    ** ایران در صف نخست مبارزه با مواد مخدر است

    فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران اسلامی با وجود نبود حمایت سازمان های بین الملل ، همچنان در صف اول مبارزه با مواد مخدر است.رضایی، با بیان اینکه حمایت سازمان های بین المللی از ایران در حد حرف و نه عمل بوده است افزود: انتظار داریم کشورهای مدعی مبارزه با مواد مخدر ، تجهیزات پیشرفته در اختیار ما قرار دهند.

    وی به ضرورت مبارزه پیگیر با جریان تولید و ترانزیت مواد مخدر در کشور افغانستان اشاره کرد و بیان کرد: در سال 2000 میلادی تولید مواد مخدر در افغانستان 200 تن بود ولی هم اکنون به بیش از 9هزار تن رسیده و این یکی از دغدغه های مرزبانی است.رضایی با اشاره به اینکه امسال تاکنون از ورود بیش از هشت تن مواد مخدر به کشور جلوگیری کردیم ابراز امیدواری کرد با همکاری خوب مرزبانی افغانستان و پاکستان قدم های خوبی در مقابله با مواد مخدر برداشته شود.
    ** رجزخوانی آمریکا برای ما تازگی ندارد

    فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه تهدیدها ، رجزخوانی ها و یاوه سرایی های آمریکا برای ما تازگی ندارد گفت: ملت ایران 40 سال است با این تهدیدها روبه رو بوده اند و هیچ واهمه ای از ورود ناو هواپیمابر آمریکایی به آبهای منطقه نداریم. وی ادامه داد: این تهدیدها ملت ایران را منسجم تر و متحدتر می کند و آمریکا هیچ کاری نمی تواند به پیش ببرد.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما