دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 132909
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1398 - 09:07
    رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران

    رمزپیروزی دربرابردشمنان ازنگاه مقام ارتش

    رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بر تمامی آحاد مردم بالاخص نیروهای مسلح واجب است تا با وحدت به مقابله با تهدیدات دشمنان بپردازند.

    رمزپیروزی دربرابردشمنان ازنگاه مقام ارتش

    حجت الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در جمع فرماندهان و کارکنان پایور و بازنشسته اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، با تاکید بر لزوم مدیریت پویا در فعالیت‌های فرهنگی، گفت: یکی از لازمه‌های مدیریت پویا، اشراف بر امور در تمام سطوح است. یک مدیر فرهنگی باید بداند که چگونه می‌تواند با داشته‌هایش بیشترین بهره‌وری را کسب کند و در این راه باید نیروی انسانی زبده و کارآمد را بکار گیرد و از روحیات، استعداد‌ها و ظرفیت‌های آنان دائماً آگاه باشد.

    رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش استفاده از تجارب پیشکسوتان را از واجبات در پیشبرد امور عنوان کرد و افزود: استفاده از کارکنان بازنشسته و پیشکسوت در حکم بازوان مشورتی نه تنها باعث تسریع در رسیدن به اهداف سازمان می‌شود بلکه مانع از رویداد مشکلات و معضلات احتمالی در اجرای برنامه‌ها خواهد بود، چون استفاده از تجارب سایرین است که مانع از رخداد دوباره اشتباهات خواهد شد.

    نماینده، ولی فقیه در ارتش تکریم ارباب رجوع در هر زمان و هر مکان با هر جایگاه را از دیگر وظایف دست‌اندرکاران برشمرد و گفت: در روایتی از رسول اکرم (ص) است که اربابان رجوع را در حُکم فرستادگان خدا می‌پندارند که این موضوع نشان از اهمیت تکریم مراجعان دارد. بر مسئولین امر فرض است که با شایستگی و احترام دوچندان گره از کار مراجعان باز کرده و در خدمتگزاری به آنان منّت و خسّت به خرج ندهند.

    وی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ قناعت و دوری از اسراف و تبذیر، خاطرنشان کرد: سرمایه‌های مادی و معنوی، امانتی در دستان ماست که باید در بهره‌برداری و استفاده از آن‌ها، نهایت دقت و حراست را مراعات کنیم، چون در فردای قیامت باید پاسخگوی استفاده نادرست یا در بدترین شرایط عدم استفاده از امکانات و نعمات الهی، باشیم.

    حجت السلام و المسلمین محمدحسنی طرح‌های فرهنگی مصباح، اهتمام ویژه به رشته‌های مختلف قرآنی، توجه خاص به جشنواره حدیث، اهمیت و رسیدگی به امور سربازان وظیفه، حمایت از کانون‌های بسیج و ترویج سبک زندگی شهداء و ایثارگران از جمله اولویت‌های سازمان عقیدتی سیاسی ارتش دانست و تصریح کرد: این طرح‌ها باید در دستور کار ادارات تابعه قرار گیرد و از هیچ تلاشی در جهت نیل به این اهداف دریغ نشود.

    نماینده، ولی فقیه در ارتش با اشاره به آرایش جنگی و اتحاد تمام دشمنان علیه جمهوری اسلامی گفت: امروز شاهد آن هستیم که جبهه کفر با تمام قوا و ظرفیت هایش به میدان مصاف با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است. بر تمامی آحاد جامعه بالاخص نیرو‌های مسلح واجب است تا با وحدت و همدلی به مقابله با تهدیدات دشمنان بپردازیم و به پیروزی برسیم و هر ندای اختلاف و تشتت را برآمده از حنجره دشمنان دانسته و در نطفه خفه کنیم.

    رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان، خاطر نشان کرد: نظام جمهوری اسلامی زمینه ساز ظهور حضرت حجت (عج) خواهد بود و بر امثال ما کارکنان عقیدتی سیاسی فرض است تا با تلاشی مضاعف، زمینه ساز تعجیل در فرج حضرتش باشیم، چون این انقلاب امانتی از سوی شهدا و امام شهدا (ره) به ماست و حداقل انتظار این است که ان شالله وارثی شایسته و نیک در پاسداری از این امانت الهی و مقدس باشیم.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما