جمعه 06 شهريور 1405 - Fri 28 Aug 2026
  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 132731
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1398 - 16:39
    اموزش و پرورش

    توجه ما در آموزش و پرورش به موضوع پرورش کمتر شده است

    وزیر آموزش و پرورش گفت: متاسفانه توجه ما در آموزش و پرورش به موضوع بسیار مهم پرورشی کمتر شده است و باید این امر در سازمان دانش آموزی تقویت شود. بخش مهمی از انرژی دانش آموزان را صرف آموزش می‌کنیم.

    توجه ما در آموزش و پرورش به موضوع پرورش کمتر شده است

     سیدمحمد بطحایی   وزیر آموزش و پرورش ، در آیین گرامیداشت بیستمین سالروز تاسیس سازمان دانش آموزی که در تالار فرهنگ برگزار شد با بیان اینکه در روزهای پایانی کلاس درس و شروع فصل امتحانات هستیم اظهار کرد: باید از این فرصت استفاده و به همکارانم خداقوت بگویم که علیرغم برخی ناملایمات که به آموزش و پرورش وارد می‌شود، تمام توان خود را گذاشته‌اند تا رسالت خویش را به بهترین نحو انجام دهند.

    وی افزود: یکی از مهمترین کارکردهای آموزش و پرورش، حوزه آشنایی و شناخت دانش آموزان با امور اجتماعی و جامعه پذیری و یادگیری مهارت های اجتماعی است.

    وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان طی دوران دانش آموزی و رشد خود، باید با باورها و ارزش‌های جامعه خود آشنا شوند و از آن نگهداری و حفاظت کنند گفت: بحث ما در این دوره، جدی گرفتن مباحث پرورشی در مدارس است و دانش آموزان باید با مهارت‌هایی آشنا شوند که بواسطه آن مولفه های هویتی خود را بشناسند و از آن صیانت کنند.

    بطحایی ادامه داد: یکی از مهمترین نگرانی‌های جامعه ما در معرض خطر گرفتن هویت فرزندان ماست. دشمنان ما روش‌های مختلفی برای گرفتن این نشانه‌های هویتی از ابتدای انقلاب بکار گرفته‌اند و ان را ادامه می‌دهند. ماموریت مهم سازمان دانش آموزی تعمیق هویت و ارزش‌ها و باورهای ماست.

    وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اقدامات موثر برگزاری اردوهای مختلف است گفت: متاسفانه توجه ما در آموزش و پرورش به موضوع بسیار مهم پرورشی کمتر شده است و باید این امر در سازمان دانش آموزی تقویت شود. بخش مهمی از انرژی دانش آموزان را صرف آموزش می‌کنیم.

    وی افزود: جامعه ای که بخواهد به این هدف برسد باید دار و ندارش را برای جامعه پذیری فرزندانش هزینه کند نه اینکه در سازمان دانش آموزی و دیگر تشکل‌ها در مضایق شدید کمبود امکانات باشند، این در حالی است که دستگاه‌های و ارگان‌های بزرگ چون شهرداری ها و... امکانات خودشان را برای خودشان نگه داشته‌اند و در برخی ایام سال هم بدون استفاده باقی می‌ماند.

    بطحایی با تاکید بر اینکه امروز است که باید روی فرزندان این مرز و بوم سرمایه‌گذاری کنیم و در ورزشگاه‌ها و اماکن ورزشی، اردوگاه‌ها و... را به روی آنها باز کنیم گفت: امروز بخشی از اوقات دانش آموزان در فضای مجازی صرف می‌شود که علاوه بر فرصت‌هایی که دارد، تهدیدهایی نیز به دنبال دارد. لازم است دانش آموزان با این خطرات فضای مجازی از طریق تشکل‌های دانش آموزی آشنا شوند، اما اگر فضا و امکانات نداشته باشند این اتفاق رخ نمی‌دهد. با سخنرانی کردن این اتفاقات رخ نمی دهد.

    وزیر آموزش و پرورش افزود: تمام برنامه‌های سازمان دانش آموزی باید تقویت کننده هویت ایرانی اسلامی باشد، زیرا علت تشکیل آن آشنایی دانش آموزان با هویت اسلامی ایرانی شان است. اگر برنامه ای را اجرا و دریافتیم که دانش آموزان را به این سمت هدایت نکرده یعنی به ضد خودش تبدیل شده است. باید صیانت کنیم این اتفاق کمتر رخ دهد.

    منبع : خبرگزاری موج

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما