شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 132457
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1398 - 11:15
    وزیر ورزش و جوانان

    آخرین اخبارسلطانی فرازواگذاری سرخابی‌ها

    وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: هر یک روزی که زودتر کار خصوصی سازی دو باشگاه بزرگ کشورمان انجام شود مورد استقبال وزارت ورزش و دولت است.

    آخرین اخبارسلطانی فرازواگذاری سرخابی‌ها

    مسعود سلطانی فر  گفت : من  رسما اعلام می کنم که نظر دولت و وزارت ورزش این است که هرچه سریعتر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شود و هر یک روزی که زودتر این اتفاق بیفتد بیشتر مورد استقبال ماست. هم از جهت الزامات بین المللی به این موضوع اصرار داریم هم فکر می کنیم باشگاه هایی که خصوصی باشند فرایند رشد و توسعه خود را بهتر طی می کنند.

    وی افزود: استقلال و پرسپولیس خمیر مایه اصلی فوتبال کشور هستند و با خصوصی شدن حتما می توانند در خصوص آموزش پایه تیم های خود کارهای اساسی تری انجام دهند.

    وزیر ورزش و جوانان گفت : به نسبت دو سال و نیم قبل که مسئولیت ورزش کشور را در دست گرفتیم امروز این دو باشگاه وضعیت بسیار بهتری دارند. بحث تامین منابع مالی آنها از اسپانسرینگ و تبلیغات آنها بدون وابستگی به بودجه دولتی ساماندهی شده است. همچنین در زمینه مالیاتشان نشست های مختلفی با سازمان مالیاتی داشتیم و شفاف سازی کامل انجام دادیم تا با این شفاف سازی بخش مهمی از مشکلات آنها حل شود.

    مسعود سلطانی فر گفت:مقرر شده است کمیته ویژه ای متشکل از تعدادی از نمایندگان مجلس، معاون ورزشی وزارت ورزش و جوانان، مدیران باشگاه استقلال و پرسپولیس، نمایندگان سازمان فرابورس، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش های مجلس تشکیل شود تا با برگزاری جلسات مستمر هفتگی موضوع واگذاری این دو باشگاه را پیگیری کنند تا به امید خدا کل این فرایند در سال 98 انجام و استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما