شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • فارن‌پالیسی درباره انتصابات رهبر انقلاب: آماده برای جنگ طولانی

  • رومانی در شعله‌های آتش! / فیلم

  • درخواست بی‌سابقه سئول برای توافق صلح!

  • وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

  • ماجرای اصلاح پست ترامپ در توییتر از زبان قالیباف

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 131994
    تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1398 - 10:49
    سردار ایوب سلیمانی

    هیچ کشوری نمی‌تواند ما را تهدید نظامی کند

    جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه نه آمریکا، بلکه هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند ما را تهدید نظامی کند، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در بحث امنیتی یکی از امن‌ترین کشورهای منطقه و جهان به شمار می رود.

    هیچ کشوری نمی‌تواند ما را تهدید نظامی کند

    ، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه بازدید از اسکله شهید رجایی بندر عباس در جمع مسؤولان گمرکات و اداره بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، بیان داشت: مسئولیت امنیت کشور در ابعاد مختلف بر عهده نیروی انتظامی است؛ اما اگر روزی این نیرو در حوزه امنیت نیاز به کمک داشته باشد از سازمان ها و دستگاه‌های دیگر استفاده خواهد کرد.

    جانشین فرمانده ناجا، امنیت اقتصادی را مهمترین رکن امنیت ملی عنوان و تصریح کرد: در همه جوامع، اقتصاد اصلی ترین رکن است و امروزه در کشور ما نیز به دو دلیل این مقوله اهمیت پیدا کرده است؛ یکی به دلیل اهمیت ذاتی خود اقتصاد و وجه دیگر آن اینکه دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی بر حوزه اقتصاد تمرکز کرده اند.

    سردار سلیمانی با بیان اینکه نه آمریکا، بلکه هیچ کشوری در دنیا نمی تواند ما را تهدید نظامی کند، خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران بحمد الله در حوزه حضور، نفوذ و قدرت، مرزهای منطقه را در نوردیده و در بحث امنیتی نیز یکی از امن ترین کشورهای منطقه و جهان به شمار می رود.

    این مقام ارشد انتظامی افزود : حضور پلیس در گمرک موجب احساس امنیت برای شهروندان و یک احساس ناامنی برای مجرمان اقتصادی و آنهایی که با عناوین مختلف قصد فرار از گمرک دارند، خواهد شد.

    جانشین فرمانده ناجا اظهار داشت: نیروی انتظامی از تمام توان و امکانات در مقابله و مبارزه با ورود هر گونه کالای قاچاق نه تنها در گمرک بلکه در تمامی حوزه های استحفاظی استفاده کرده و امنیت پایدار را که ضامن رشد علمی و اقتصادی کشور است، تأمین خواهد کرد .

    سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: امروز نه تنها امنیت حوزه اقتصاد مهمترین رکن امنیت ملی است بلکه در بحث صادرات، واردات، ترانزیت و به موقع رسیدن کالا به دست مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین منظور تاسیس و راه اندازی پلیس مستقل امنیت اقتصادی در گمرکات به ویژه گمرک شهید رجایی در دستور کار قرار گرفته است.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما