دوشنبه 13 مهر 1405 - Mon 05 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 131844
تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1398 - 14:22
سردار عباسعلی محمدیان

کشف 600هزارلیترسوخت قاچاق دراشتهارد

فرمانده انتظامی استان البرز، از کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرک صنعتی اشتهارد خبر داد.

کشف 600هزارلیترسوخت قاچاق دراشتهارد

سردار عباسعلی محمدیان  در کرج، از کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرک صنعتی اشتهارد خبر داد و افزود: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت یک واحد صنعتی غیرمجاز در زمینه توزیع فرآورده‌های نفتی در شهرک صنعتی اشتهارد، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی این شهرستان قرار‌ گرفت.

فرمانده انتظامی استان البرز افزود: ماموران پس از حضور در محل، در بازدید از واحد صنعتی مذکور 600 هزار لیتر "نفت‌گاز" را که به صورت غیرمجاز دپو شده بود، کشف کردند. در این رابطه یک نفر دستگیر شد.

وی با بیان این که ارزش سوخت کشف شده 24 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری با جدیت کامل در دستور کار پلیس استان البرز قرار دارد و در سال گذشته بیش از یک هزار و 903 میلیارد ریال کالای قاچاق در استان البرز کشف شده است.

منبع : خبرگزاری فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما