چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 131516
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1398 - 12:04
    وزیر آموزش و پرورش گفت:

    خبرخوش آموزش و پرورش برای حق‌التدریسی ها

    وزیر آموزش و پرورش گفت: پیش‌نویس آیین‌نامه جذب نیرو‌های حق‌التدریس آماده شده و فکر می‌کنم به زودی نهایی شده و این آیین‌نامه با نظارت نمایندگان مجلس آماده ابلاغ خواهد شد.

     خبرخوش آموزش و پرورش برای حق‌التدریسی ها

    محمد بطحایی در حاشیه کلنگ‎زنی مدرسه ۱۰ کلاسه در این شهرستان اظهارداشت: کلنگ بازسازی نخستین مدارسی که در اثر سیل آسیب دیده‎اند امروز در استان گلستان به زمین زده شد. امیدوار هستیم که با کمک خیران بخش عمده مدارس تخریبی را تا مهرماه بازسازی کنیم.
     
    خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای حق‌التدریسی ها
    وی افزود: در اثر سیل اخیر حدود یک‌هزار و ۵۰۰ مدرسه دچار خسارت شد و از این تعداد ۲۰۰ مدرسه باید تخریب و بازسازی شود. همچنین یکهزار و ۳۰۰ مدرسه دیگر با تعمیر و مرمت آماده سازی خواهد شد.

    وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: میان مدارس تخریبی که تعداد کلاس‌های آن کم است تا مهرماه تکمیل خواهد شد و مدارسی که تعداد کلاس‌های آن بیشتر است در طول سال تحصیلی آینده تکمیل خواهد شد که دانش آموزان این مدارس در شیفت‌های مدارس دیگر تحصیل خواهند کرد.

    وی درباره بازسازی مدارس در استان گلستان اظهارداشت: بازسازی مدارس سیل زده در اولویت اول ما است. استان گلستان با توجه به اینکه نخستین استان درگیر سیل بود زمینه بازسازی مدارس فراهم است، اما در استان‌های دیگر مانند لرستان آمایش جمعیت مشخص نیست و امکان طرح کوچ وجود دارد.

    بطحایی درباره جذب معلمان حق‌التدریسی گفت: براساس مصوبه مجلس، دولت موظف است تا آیین نامه جذب را سریع‌تر تحویل دهد. پیش‌نویس این آیین نامه آماده شده است و فکر می‌کنم به زودی نهایی شود که با نظارت دو نماینده مجلس آماده ابلاغ خواهد شد. پس از ابلاغ، همکارانی که در متن قانون به آن‌ها اشاره شده است یک دوره آموزشی را می‌گذرانند و با تبدیل وضعیت از آن‌ها در آموزش و پرورش استفاده خواهد شد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما