چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 130755
    تاریخ انتشار: 12/ارديبهشت/1398 - 10:14
    تراکتورسازی

    دژاگه از کی روش حمایت کرد

    هافبک با تجربه تراکتورسازی گفت: لیکنز خوب کار کرده و نباید فقط به سه نتیجه باخت نگاه کرد.

    دژاگه از کی روش حمایت کرد

    اشکان دژاگه پس از تساوی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس گفت: بازی خوبی بود تماشاچیان دوباره آمدند و مثل همیشه کمک کردند. امروز همه چیز آرام‌تر بود، به عشق فوتبال آمدند و این مهم است. حیف شد که نتوانستیم بازی را ببریم و تماشاچیان را با سه امتیاز خوشحال کنیم. با این حال فکر می‌کنم تیم ما واقعاً خوب بازی کرد در نیمه دوم بچه‌ها خسته شدند و هوا هم گرم‌تر بود.

    دژاگه در ادامه گفت: پرسپولیس نشان داده همیشه تیم خوبی است. ما هم در نیمه اول نشان دادیم تیم قدرتمندی هستیم، در سه بازی قبلی بدشانسی آوردیم ان‌شاءالله در بازی‌های بعدی مثل امروز ادامه بدهیم می‌توانستیم سه امتیاز این بازی را بگیریم. ان‌شاءالله در بازی‌های بعدی موفق باشیم.

    کاپیتان تراکتورسازی در مورد اینکه این تیم بازیکنان خوبی دارد، اما برنامه‌ای برای گلزنی ندارد، گفت: ما در نیمه دوم چند توپ را سانتر کردیم که با کمی شانس می‌توانست یکی از این توپ‌ها وارد دروازه شود. فوتبال همین است روز‌هایی است که توپ‌ها گل می‌شوند و روز‌هایی هست که هر چقدر بزنید گل نمی‌شود، اما همین که تیم ما سعی کرد و این شانس را درست کرد نشان داد که تیم خوبی هستیم.

    بازیکن باتجربه تراکتورسازی در مورد این شایعه که گفته می‌شود شاید علی دایی جایگزین لیکنز در تراکتورسازی شود، گفت: من نمی‌دانم. این‌ها چیزی نیست که بازیکن بتواند جواب آن را بدهد لیکنز خوب کار کرده و نباید فقط به سه نتیجه باخت نگاه کرد ما مقابل ذوب‌آهن بدشانسی آوردیم در این بازی خیلی خوب شروع کردیم پنالتی خوردیم و من یک پنالتی نزدم، اما قبل از آن نتایج خوب زیادی گرفته بودیم. فکر می‌کنم باشگاه خودش می‌داند چه کار می‌کند.

    دژاگه در ادامه گفت: فکر می‌کنم تماشاچیان هم از بازی راضی بودند تلاش کردیم با کمی شانس بیشتر می‌شد یک توپ دیگر گل شود ان‌شاءالله با این بازی که مقابل پرسپولیس کردیم دو بازی بعدی را ادامه می‌دهیم.

    کاپیتان تیم ملی ایران در خصوص شکایت کی‌روش از فدراسیون فوتبال گفت: کی‌روش الان مربی کلمبیا است. او در این سال‌ها برای تیم ملی زحمت کشید و الان هم قرار است یک مربی جدید بیاید من چه بگویم؟ من از شکایت او خبر ندارم اگر شکایت کرده حتماً دلیلی داشته وگرنه الکی شکایت نمی‌کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما