یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 128479
    تاریخ انتشار: 26/فروردين/1398 - 14:58
    سردار موسی کمالی

    توضیحات درباره مشمولان مناطق سیل زده

    رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح توضیحاتی را درباره‌ چگونگی تغییر اعزام به خدمت مشمول سربازی مناطق سیل زده و نیز مشمولان در خوزستان ارائه کرد.

    توضیحات درباره مشمولان مناطق سیل زده

    سردار موسی کمالی درباره دغدغه و ابهامات برخی از مشمولان ساکن مناطق سیل‌زده در استان‌های لرستان و خوزستان گفت: ستاد کل نیروهای مسلح با توجه به وضعیت مناطق سیل زده اعلام کرد که مشمولان در کدام منطقه از استان‌های گلستان و لرستان اعزام به خدمتشان تعویق افتاده و یا می‌تواند از مرخصی اضطراری استفاده کنند که توضیحات ارائه شده در این خصوص موجود است.

    وی درباره مشمولان مناطق سیل‌زده استان خوزستان نیز اعلام کرد: در این زمینه به سازمان وظیفه عمومی ناجا اختیارات لازم از سوی ستاد کل نیروهای مسلح داده شده تا پس از بررسی‌های لازم تسهیلات لازم برای اعزام مشمولان به سربازی را در نظر بگیرند. همچنین به فرماندهان یگان‌های مناطق سیل زده نیز این اختیار داده شده تا در مورد مرخصی اضطراری سربازان در این مناطق تصمیم‌گیری کنند.

     

    کمالی درباره ی اینکه چرا تاکنون مشخصاً مناطق سیل زده استان خوزستان اعلام نشده گفت: با توجه به وضعیت سیل در استان خوزستان مقرر شد تا پس از جمع بندی نهایی و پیگیری‌های نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در این استان، اسامی این مناطق اعلام شود.

    رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه تسهیلات ارائه شده مربوط به سربازان و مشمولان مناطق سیل زده است و کل استان را شامل نمی‌شود گفت: بنابراین آن دسته از مشمولانی که در استان‌های سیل زده بودند و شهر محل سکونتشان درگیر سیل نبوده مشمول این تسهیلات نیستند.

    کمالی درباره ابهام دیگر برخی از ساکنان مناطق سیل زده مبنی بر اینکه تغییر دو ماهه در اعزام سربازی به منزله کسر خدمت است؟ گفت: چنین چیزی به هیچ عنوان تأیید نشده و کسر خدمت نیز به ساکنان مناطق سیل زده تأیید نشده بلکه تنها اعزام به خدمتشان به تعویق افتاده است. بنابراین مدت سربازی این افراد نیز تابع قوانین کلی است و تغییری در آن ایجاد نشده است.

    وی از سربازان و نیروهایی که با حضور داوطلبانه و نیز اقدامات مؤثر و فراتر از وظایفشان به سیل‌زدگان یاری می‌رسانند قدردانی کرد.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما