جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 128252
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1398 - 12:16
    وینفرد شفر:

    روایتی از اختلاف جدید شفر و خطیر

    وینفرد شفر، سرمربی تیم فوتبال استقلال همچنان با معاون ورزشی باشگاه اختلاف دارد.

    روایتی از اختلاف جدید شفر و خطیر

     پس از شکست استقلال در دربی 89 و تساوی برابر سایپا، شانس این تیم برای قهرمانی در لیگ برتر کاهش یافت. با توجه به حواشی دربی و تنش‌هایی که برای تیم بوجود آمد، هیئت مدیره باشگاه استقلال پانزدهم فروردین‌ماه جلسه‌ای تشکیل داد و از وینفرد شفر نیز دعوت شد تا در این جلسه شرکت کنند. علی خطیر معاون ورزشی باشگاه نیز در این جلسه حضور داشت.

    با توجه اختلافاتی که شفر و خطیر داشتند، هیئت مدیره استقلال از سرمربی آلمانی آبی‌پوشان خواست که به اختلافات دامن نزده و کاری به معاونان باشگاه نداشته باشد. شفر و خطیر هم عکسی در کنار هم انداخته و سایت باشگاه نیز با انتشار این عکس و همچنین عکس یادگاری اعضای هیئت مدیره پس از پایان جلسه، خبر از آرامش در باشگاه داد. گفت‌وگویی از معاون ورزشی باشگاه نیز در سایت باشگاه منتشر شد که اعلام کرد هیچ اختلافی با شفر ندارد!

    استقلال پس از این اتفاق، صاحب دو برد حیاتی برابر الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و سپاهان در لیگ برتر شد تا آرامش به این باشگاه بازگردد، اما اتفاقاتی در قطر افتاد که از چشم‌ خیلی‌ها پنهان ماند، اتفاقی که شرح آن نشان می‌دهد شفر همچنان با خطیر اختلاف دارد و نمی‌خواهد به این اختلافات پایان دهد.

    ماجرا از این قرار است که امیرحسین فتحی مدیرعامل استقلال به همراه خطیر به قطر رفتند تا برای بازی با الهلال در کنار تیم باشند. در هتل، پژمان منتظری و علی کریمی از خطیر می‌خواهند که به سمت شفر رفته تا با او صحبت کند. معاون ورزشی باشگاه می‌گوید که بهتر است این اتفاق نیفتد، اما با اصرار این دو بازیکن و همچنین فتحی مدیرعامل باشگاه، خطیر به سمت شفر می‌رود و برای دست دادن دستش را دراز می‌کند، اما سرمربی آلمانی آبی‌پوشان از دست دادن خودداری می‌کند و با عصبانیت به منتظری می‌گوید که چرا این کار را کرده است. دو بازیکن استقلال با تعجب از رفتار سرمربی تیم‌شان به اتاق‌های خود می‌روند. خطیر هم که از رفتار شفر به شدت ناراحت شده بود، از منتظری گلایه می‌کند که چرا پادرمیانی کرد تا کار به اینجا بکشد.

    شفر که در قطر اعضای هیئت مدیره استقلال را جنتلمن خطاب کرده بود، به نظر می‌رسد توجهی به درخواست هیئت مدیره نکرده و به صورت صوری در کنار خطیر عکسی به یادگار انداخته بود. باید دید واکنش هیئت مدیره باشگاه به رفتار سرمربی آلمانی آبی‌پوشان چه خواهد بود و آیا این بار موضع تندی خواهند گرفت یا باز هم به صورت صوری خبر از پایان اختلافات می‌دهند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما