پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 126489
    تاریخ انتشار: 11/فروردين/1398 - 11:50
    رهبران جامعه مسلمانان نیوزیلند

    تهدید به سوزاندن قرآن پیش از جنایت نیوزیلند

    رهبران جامعه مسلمانان نیوزیلند می‌گویند که پیش از جنایت کشتار فجیع کرایست‌چرچ با تهدیداتی از قبیل سوزاندن قرآن کریم مواجه بوده‌اند.

     تهدید به سوزاندن قرآن پیش از جنایت نیوزیلند

    هفته‌ها پیش از جنایت کرایست‌چرچ در نیوزیلند که به قتل ۵۰ نمازگزار مسلمان منجر شد، فردی تهدید کرده بود که در محوطه بیرون یک مسجد در این کشور دست به سوزاندن قرآن کریم می‌زند.

    به نوشته رویترز، رهبران اقلیت مسلمان نیوزیلند می‌گویند این آخرین مورد از فهرست بلندبالای رفتارهای تهدیدآمیز علیه اقلیت‌های مذهبی در نیوزیلند [پیش از واقعه کرایست‌چرچ] بوده است.

    پلیس می‌گوید پس از حادثه کرایست‌چرچ، به یک مرد ۳۸ ساله که ارتباطی به حادثه کرایست‌چرچ نداشته در این خصوص هشدار داده اما نمی‌تواند بگوید که این اقدام، بخشی از یک الگوی برنامه‌ریزی شده بوده است.

    به‌نوشته رویترز، این از آن روست که بعکس بسیاری از کشورهای غربی نظیر انگلستان و آمریکا، دولت نیوزیلند هیچ‌گونه آرشیو مدونی از جنایات ناشی از نفرت نگهداری نمی‌کند.

    «ژانت آندرسون بیدیوس»، مشاور ارشد کمیسیون حقوق بشر نیوزیلند می‌گوید سال‌ها نظر ما این بوده که این امر باید اولویت داده شده و فوراً اجرایی شود. لازم است که ما اطلاعات خوبی داشته باشیم.

    پس از بدترین کشتار ناشی از تیراندازی کور در نیوزیلند سوالاتی در خصوص نشانه‌هایی که آژانس‌های امنیتی نتوانسته‌اند آنها را ردیابی کنند و همچنین منابعی که باید به حفاظت از جوامع آسیب‌پذیر اختصاص یابد مطرح شده است. نخست‌وزیر «جاسیندا آردرن» به یک کمیسیون سلطنتی دستور داده تا در این خصوص تحقیقات گسترده‌ای را انجام دهد.

    «انور غنی»، عضو فدراسیون اتحادیه‌های اسلامی نیوزیلند بر این باور است که شواهد در سال‌های اخیر حکایت از آن داشته که رفتارهای ضد مسلمانان رو به افزایش بوده است.

    از سوی دیگر، «جوریس دی برس»، کمیسیونر روابط نژادی نیوزیلند بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳، ابراز داشته که پس از آنکه بعد از واقعه یازده سپتامبر، در این سمت قرار گرفته، هشدار داده که در تهدیدات علیه مسلمانان افزایش مشاهده می‌شود.

    او می‌گوید بارها به دولت و پلیس گفته است که یک سیستم مرکزی برای ثبت جزئیات جرایمی که ناشی از نفرت و نژادپرستی هستند، ایجاد کنند. وی تاکید می‌کند که این مساله برای دولت نیوزیلند اولویت نداشته است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما