یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 126356
    تاریخ انتشار: 09/فروردين/1398 - 12:32
    وزیر مشاور دولت امارات

    ابوظبی: تحریم اسرائیل اشتباه است

    وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجی با اشتباه توصیف کردن تحریم رژیم صهیونیستی خواستار «تغییری راهبردی» در روابط میان این رژیم و اعراب شد.

     ابوظبی: تحریم اسرائیل اشتباه است

    «انور قرقاش» وزیر مشاور دولت امارات عربی متحده در امور خارجی روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای خواستار «تغییری راهبردی» در روابط میان رژیم صهیونیستی و اعراب شد و ادعا کرد که تصمیم قدیمی چند دهه قبل اعراب در تحریم اسرائیل یک اشتباه بوده است.

    وی که در مصاحبه با روزنامه اماراتی نشنال این سخنان را مطرح می‌کرد، افزود: «سال‌های بسیار بسیار دور، زمانی که یک تصمیم عربی برای عدم ارتباط با اسرائیل اتخاذ شد، این تصمیم بسیار بسیار اشتباهی بود. چون واضح است که شما واقعا باید میان داشتن یک موضوع سیاسی و باز نگه داشتن خطوط ارتباطی تفاوت قائل شوید.»

    قرقاش که از سال ۲۰۱۶ سمت کنونی در دولت امارات را در اختیار دارد در ادامه این مصاحبه پیش بینی کرد که تماس میان کشورهای عربی و اسرائیل افزایش یابد که این ارتباط شامل تعاملات دوجانبه کوچک و سفر سیاست مداران و ورزشکاران است.

    وی خواستار تغییری راهبردی در روابط اسرائیل و اعراب شد و گفت که این موضوع برای پیشبرد روند صلح میان فلسطینیان و اسرائیل ضروری است.

    وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجی اضافه کرد که در نبود یک توافق صلح، راه حل دو دولت طی یک یا دو دهه غیر عملی خواهد شد. در این حالت، یک کشور متحد که اعراب و یهودیان در آن حقوق یکسان دارند تنها احتمال واقعی باقی خواهد ماند.

    وی اضافه کرد: «در واقع تغییر راهبردی برای ما نیازمند پیشرفت در جبهه صلح است. در صورت ادامه در خط سیر کنونی چیزی که ما با آن مواجه هستیم مذاکرات طی ۱۵ سال است و مذاکرات این دوره درباره حقوق یکسان در یک کشور است.»

    قرقاش افزود: «می‌دانم که این مذاکرات هم اکنون در حال انجام بوده اما در حاشیه قرار دارد اما این گفت‌وگوها تغییر می‌کند چون راه حل دو دولت دیگر عملی نیست. از دیدگاه امارات ما باید این را حل کنیم چون این موضوع پتانسیل این را دارد که از یک موضوع در حاشیه و زمانی که کاملا آرام است به ناگاه به سرخط اخبار تبدیل شود.»

    وی ادامه داد: «اما خط سیر کنونی که ما شاهد آن هستیم فکر می‌کنم ۱۰ تا ۱۵ سال طول بکشد و مذاکرات درباره ماهیت دولت اسرائیل و حقوق فلسطینیان در داخل دولت اسرائیل و اینکه آیا آنها از حقوق یکسان برخوردار هستند و اینکه اگر از حقوق یکسانی برخوردار نباشند آیا این شرایط پایدار باقی می‌ماند، خواهد بود.»

    طی سال‌های اخیر روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی خلیج فارس رو به بهبودی گذاشته و چندین مقام صهیونیست به این کشورها سفر کرده‌اند.

    در اکتبر گذشته، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مورد استقبال «قابوس بن سعید» سلطان عمان قرار گرفت.

    همان ماه، وزیر ورزش و فرهنگ رژیم صهیونیستی برای دیدن مسابقات جودو به ابوظبی سفر کرد و طی آن یکی از ورزشکاران رژیم صهیونیستی برای نخستین بار در شبه جزیره عرب حضور یافت و در وزن ۸۱ کیلوگرم به مدال طلا دست یافت.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما