شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 126288
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1398 - 11:19
    بختیاری:

    برخی بچه‌مسلمان‌ها «آوینی» را طرد کردند

    مدیر گروه مستند روایت فتح در آستانه بیست و ششمین سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی به بیان برخی خصوصیات و ویژگی‌های وی پرداخت.

    برخی بچه‌مسلمان‌ها «آوینی» را طرد کردند

    درآستانه سالروز شهادت سیدالشهدای اهل قلم سیدمرتضی آوینی اصغر بختیاری فیلمبردار مجموعه ماندگار روایت فتح برخی از خصوصیات و ویژگی‌های آن شهید را بازگو کرد.

    بختیاری گفت: مرتضی آوینی هیچ‌گاه به دنبال مطرح کردن نام خود نبود و به همین سبب است که اکنون و پس از گذشت بیش از دو دهه از عروج آن هنرمند برجسته نام و یاد وی در همه جا مانا و جاوید است.

    بختیاری با ذکر خاطره‌ای از دیدار اعضای روایت فتح با مقام معظم رهبری افزود: اوایل فعالیت روایت فتح اعضای گروه با حضرت آقا دیداری داشتند که مرتضی تأکید بیشتری می‌کرد، نامی از وی برده نشود و کار در عرصه فرهنگ و هنر را به مثابه جهاد فی‌سبیل‌الله می‌دانست.


    وی درخصوص روحیات فردی شهید آوینی گفت: مرتضی انسانی بسیار عارف و دانا بود که به امور دنیوی کمترین تعلق خاطر را داشت و سبک بار از جمع یاران و علاقمندان به خویش دنیای خاکی را بدرود گفت.

    بختیاری ادامه داد: شهید آوینی جزو آن دسته از آدم‌ها بود که به قول معروف به دل می‌نشست و دوست داشتنی بود.

    وی افزود: با این وجود باز هم با این جذابیت برخی تاب تحمل وی را نداشتند و این انسان بزرگ توسط بسیاری از خودی‌ها و غیرخودی‌ها طرد شد. جالب است که در این میان چهره‌های شاخص روشنفکرنما و برخی چهره‌های متدین و انقلابی به وی می‌تاختند و وجود او را بر نمی‌تابیدند.

    بختیاری افزود: البته بسیاری از این دوستان بعداً و پس از شهادت آوینی پشیمان شدند و مراتب اعتذار را به جا آوردند که همین موضوع یعنی غلبه تفکر مرتضی بر جامعه نخبه و روشنفکر نما.

    آوینی روز بیستم فروردین ۱۳۷۲ در منطقه فکه در حال بررسی لوکیشن فیلم مستند شهری در آسمان، به همراه محمدسعید یزدان‌پرست با مین برخورد کرد و بر اثر اصابت ترکش مین باقی‌مانده از جنگ ایران و عراق، شهید شد.

    گفتنی است مراسم بیست‌وششمین سالگرد عروج آن شهید بزرگوار نیز طبق سنت همه ساله توسط بنیاد فرهنگی روایت فتح و باحضور مردم و مسئولین کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما