شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 125974
    تاریخ انتشار: 01/فروردين/1398 - 16:14
    رهبر انقلاب

    لحظه‌شماری زائران حرم رضوی برای دیدار با رهبر انقلاب

    زائران و مجاورانی که به حرم منور رضوی در این ساعات مشرف می‌شوند همگی انگیزه مشترکی دارند.

    لحظه‌شماری زائران حرم رضوی برای دیدار با رهبر انقلاب

    سرزمین امام مهربانی‌ها در آغاز سال نو به میمنت خورشید ولایت درخششی دوچندان می‌یابد و به پذیرایی از رهبر معظم انقلاب قامت می‌بندد تا در هنگامه سرشار از شور و نشاط، جلوه‌هایی از وفاداری، میثاق و معرفت را به نمایش بگذارد‏.‏

    شهر مشهد به رسم همه ساله در نخستین روز از بهار بوی عطر بهاری دیگر را هم با خود همراه دارد، عطر حضوری روشن، چهره‌ای آرام که قراری بر دل‌های بی‌قرار مسلمانان جهان است‏.‏


    زائران حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) که از نقاط مختلف کشور برای زیارت بارگاه منور رضوی به مشهد سفر کرده‌اند در نخستین روز از سال نو به شوق دل سپردن به بیانات امام خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب سر از پا نمی‌شناسند و از ورودی‌های مختلف حرم مطهر در حالی که هنوز چند ساعت تا آغاز سخنرانی نوروزی رهبری باقی مانده است راهی حرم امام مهربانی‌ها می‌شوند.

    فرمایشات رهبری فصل الخطاب است

    بین خیل عظیم جمعیت جوانی را با پلاکارد «‌جانم فدای رهبر» می‌بینم، به‌سمت او رفته و علت حضورش در این مراسم را جویا می‌شوم، وی می‌گوید: اهل شهرستان بیرجند هستم و امسال نخستین سالی است که توانسته‌ام به دیدار مولای خود بیایم و همیشه در این آرزو بودم که ایشان را از نزدیک ملاقات کنم و بگویم آقا جان، فقط بدانید جان خود را برای اطاعت و پشتیبانی از شما می‌دهیم و شما در برابر یاوه‌گویی‌های دشمنان پشتیبانی جوانان این مرز و بوم را دارید.

    تکلیف حضور

    کمی دورتر پیرمردی را می‌بینم که با تکیه بر عصای خود روی صندلی نشسته است؛ آرام کنارش می‌نشینم و با او هم‌کلام می‌شوم، وی می‌گوید: تمام مشهدی‌ها همیشه روز نخست سال را مشتاق دیدار معظم‌له هستند و حضور پای صحبت‌های آقا را یک تکلیف می‌دانند چون سخنان رهبر معظم انقلاب در نخستین روز از سال جدید همواره راه و روش و سیاست‌های کشور را برای یک سال مشخص می‌کند که باید تمام افراد اعم از مسئولان و مردم در راه پیشبرد این فرمایشات و تحقق آن در کشور تلاش کنند.

    وی می‌افزاید: اگر تمام افراد به سخنان رهبر و امام خود گوش فرا دهند و همدلی مسئولان نظام را کنار یکدیگر داشته باشیم قطعاً کشور به‌سلامت و سربلند از توطئه‌های دشمنان بیرون می‌آیند.

    آقا جان، شما در قلب ما جا دارید

    از پیرمرد جدا می‌شوم، خانمی را می‌بینم که با فرزند خردسال خود در گوشه‌ای نشسته و چشم به جایگاه دوخته است، هنگامی که با او هم‌صحبت می‌شوم، اشک چشمانش را فرا می‌گیرد و می‌گوید: منتظر صدای آرامش‌بخش رهبرم هستم و امروز آمده‌ام اینجا تا بگویم رهبرم با آمدنت بوی بهار و معنویت را برای اهالی خراسان به‌همراه آوردی، آمده‌ام تا بگویم آقا جان، شما در قلب ما جا دارید، و آمده‌ام تا بگویم ای رهبر عزیزم، خوش آمدی به مشهد الرضا.

    وی می‌افزاید: رهبرم امروز با رهنمودهای دشمن‌شکن خود، کشور را از گزند دشمنان و بیگانگان حفظ کنید، ما مردمان این سرزمین تنها به‌مهر شما تمام سختی‌ها و نامهربانی‌ها را تحمل می‌کنیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما