شنبه 27 بهمن 1403 - Sat 15 Feb 2025
بانک مسکن جوانان
  • راه‌حل، صدای واحد و ایستادن

  • ازدواج دانشجویی اعیاد شعبانیه و پیروزی انقلاب دانشگاه افسری امام حسین (ع)

  • ترامپ ترجیح می‌دهد مسائل دیرینه واشنگتن با تهران را از طریق مذاکره حل کند/اگر ایران مایل به توافق نباشد و به زودی اقدام نکند، تا ابد منتظر نمی‌مانیم

  • خبر آمد، خبری در راه است

  • جنگنده F-۱۴ چه ویژگی دارد/شکار کرکس با «سجیل» در آسمان ایران

  • ناامیدی نتانیاهو از کاخ سفید/ ترامپ و دستیارانش به نخست وزیر اسرائیل گفتند که فعلا قصد حمله نظامی علیه تهران را ندارند

  • رفع فیلترینگ تلگرام و یوتیوب در دستور کار شورای عالی فضای مجازی

  • ۲۲ بهمن امسال یک قیام مردمی بود/ قدرت دفاعی ایران امروز زبانزد است/پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد+ عکس و فیلم

  • ترامپ کوتاه می‌آید؟!

  • قطره دریاست اگر با دریاست

  • سرمربی موقت استقلال به کار خود در این تیم ادامه می‌دهد.

  • دومین تقابل پس از سه بازی/فروزان دوباره به استقلال رسید! (عکس)

  • پزشکیان: ما را از شهادت نترسانید

  • حضور آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن+عکس

  • کلام رهبری برای ما فصل‌الخطاب است/ به آمریکا می‌گویم اگر اهل مذاکره‌ای چرا این غلط‌ها را کردی/ همزمان با پیام گفتگو، توطئه علیه ایران امضا می‌کند

  • راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳

  • حضورحماسی ووحدت بخش مردم درجشن انقلاب

  • نماهنگ «ملّت متّحد» به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم

  • مردم در سردترین روز سال به میدان آمدند /مردم پایتخت آماده خلق حماسه‌ای دیگر+عکس و فیلم

  • پیام تبریک به مدیر جدید ایران خودرو

  • بانک مسکن جوانان
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 125424
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1397 - 14:26
    رصدخبر:

    اروپا و آمریکا چند مقام و نهاد نظامی روسیه را تحریم کردند

    اتحادیه اروپا ۸ مقام نظامی روسیه را که در تنش اخیر در تنگه کرِچ واقع در شمال دریای سیاه مشارکت داشتند در فهرست تحریم‌های خود قرار داد. آمریکا نیز چند مقام و نهاد نظامی روسیه را تحریم کرد.

    اروپا و آمریکا چند مقام و نهاد نظامی روسیه را تحریم کردند

    اتحادیه اروپا روز جمعه ۲۳ اسفند (۱۵ مارس) چندین فرد و نهاد نظامی و امنیتی و نیز افسران مرزبانی روسیه را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

    تحریم‌شده‌ها متهم هستند که در تنش اخیر میان کشتی‌های اوکراین و نیروی دریایی روسیه در تنگه کرِچ، واقع در میان دریای آزوف و دریای سیاه نقش و مسئولیت داشتند. اتحادیه اروپا می‌گوید این افراد "بدون هیچ دلیل موجهی به قهر نظامی" متوسل شده‌اند.

    در تنش میان نیروی دریایی اوکراین و گارد ساحلی روسیه در روز یکشنبه ۲۶ نوامبر ۲۰۱۸ در تنگه کرِچ، روس‌ها سه کشتی اوکراینی و سرنشینان آنها را با توسل به نیروی نظامی توقیف کردند. کشتی‌های اوکراینی قصد ورود به دریای آزوف را داشتند.

    ملوانان اوکراینی تا به امروز در بازداشت روس‌ها هستند. اتحادیه اروپا در ماه دسامبر ۲۰۱۸ خواستار آزادی فوری آنها شده بود، اما روسیه به این درخواست اورپا اعتنایی نکرد.

    بنابر گفته مقام‌های اتحادیه اروپا، کسانی که در فهرست تحریم‌ها قرار گفته‌اند فرمانده و جانشین فرمانده بخش امنیت مرزی سرویس مخفی جمهوری خودخوانده "کریمه و سواستوپول" و سه افسر گارد ساحلی روسیه و فرمانده یک زیردریایی روسی است.

    علاوه براین‌ها فرماندهان دو پست کنترل مرزی و یک فرمانده نظامی روسیه نیز در فهرست تحریم‌ها جای گرفته‌ا‌ند. سفر این افراد به کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع و دارایی‌های آنها در این کشورها مسدود شده‌اند.

    کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم‌زمان با قراردادن این افراد در فهرست تحریم‌های خود، تحریم‌های موجود علیه مقام‌های نزدیک به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در شرق اوکراین را به مدت شش ماه دیگر - تا ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۹ - تمدید کردند.

    بنابر گفته مقام‌های اتحادیه اروپا، هم‌اکنون ۱۷۰ فرد و ۴۴ نهاد و سازمان روسی در فهرست تحریم‌های اروپا قرار دارند.

    تحریم‌های آمریکا

    هم‌زمان با اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا نیز شماری از مقام‌ها و نهادهای روسیه را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

    به گفته رابرت پالادینو، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا، این تحریم‌ها پاسخی به اقدام روسیه در توقیف سه کشتی اوکراینی در تنگه کرِچ در ماه نوامبر گذشته است.

    طبق گفته پالادینو ۶ فرد و ۸ نهاد نظامی روسیه هدف تحریم‌های جدید ایالات متحده آمریکا قرار گرفته‌اند.

    تنش میان مسکو و غرب از سال ۲۰۱۴ پس از الحاق شبه جزیره کریمه به خاک روسیه آغاز شد. روسیه پس از اشغال نظامی کریمه، در این شبه‌جزیره یک همه‌پرسی برگزار و آن را به خاک خود ملحق کرد. جامعه جهانی اقدام روسیه را اشغال می‌داند و الحاق کریمه به خاک روسیه نپذیرفته است.

     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما