جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • نسل Z واقعاً تنبل است؟

  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 124477
    تاریخ انتشار: 19/اسفند/1397 - 16:43
    وینفرد شفر

    استقلال به رکورد پرسپولیس رسید

    شاگردان وینفرد شفر با کلین شیت در دیدار برابر نفت مسجدسلیمان به رکورد تاریخی پرسپولیس برانکو در بازی‌های خانگی رسیدند.

    استقلال به رکورد پرسپولیس رسید

    استقلال در هفته بیست و یکم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی باز هم فرصت گلزنی به حریفش نداد و نفت مسجدسلیمان را با یک گل شکست داد. این دیدار دهمین بازی خانگی آبی پوشان تهرانی بود که به روند فوق العاده خود از نظر عملکرد دفاعی ادامه دادند. به این ترتیب، استقلال از سرخپوشان پایتخت پیشی گرفت تا بهترین خط دفاعی لیگ برتر لقب بگیرد و از سوی دیگر، با رکورد تاریخی پرسپولیس هم برابر کند. شاگردان وینفرد شفر در ۱۰ بازی که در رقابت‌های فصل جاری به عنوان میزبان به میدان رفته‌اند، تنها یک گل از حریفان خورده‌اند و در ۹ بازی دیگر موفق به کلین شیت شدند. سپاهان اصفهان تنها تیم مهمان بود که در ورزشگاه آزادی توانست دروازه تیم شفر را باز کند؛ گلی که تنها شکست خانگی در این فصل را هم برای شاگردان شفر رقم زد.



    ۱۰ بازی خانگی و تنها یک گل خورده؛ شاگردان شفر با این عملکرد درخشان در خط دفاعی توانستند به بهترین رکورد تاریخ لیگ برتر که در اختیار پرسپولیس بود، برسند. سرخپوشان با هدایت برانکو در لیگ شانزدهم توانستند در ۱۰ بازی ابتدایی شان به عنوان میزبان تنها یک گل خورده داشته باشند و در ۹ بازی هم کلین شیت کردند و از این نظر به تنهایی رکورددار تاریخ لیگ برتر بودند اما اکنون این رکورد را با استقلال به طور مشترک در اختیار دارند.

    گفتنی است در پایان لیگ شانزدهم، پرسپولیس در بازی‌های خانگی تنها ۵ گل خورده داشت؛ سرخپوشان که تا پیش از آخرین بازی خانگی تنها دو گل دریافت کرده بودند، در آخرین بازی برابر ذوب آهن اصفهان به تساوی ۳ بر ۳ رسیدند.

    منبع : وب سایت برنامه نود

    نظرات بینندگان
    نظرات شما