شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • استقلال اجازه پرواز مستقیم به بصره را کسب نکرد

  • حمله خرس‌های سیاه به خودرو برای پیدا کردن خوراکی / فیلم

  • استان‌هایی که سطح هشدار کرونا قرار دارند؟

  • حملات ایران به 274 تأسیسات آمریکا در 7 کشور آسیب زد

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • عراقچی: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت

  • جنگ ترامپ علیه ایران چه بلایی سر غرب آورد؟

  • اوفا روسیه منفجر شد

  • قیمت دلار امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 124435
    تاریخ انتشار: 19/اسفند/1397 - 15:02
    وزیر رفاه

    توضیحات وزیر رفاه درباره نحوه توزیع کالابرگ

    وزیر رفاه گفت: دولت سیاست‌های جدیدی اتخاذ کرده تا کالاهای سوبسیدی را از طریق شبکه‌های مجازی که وزارت صمت در اختیار دارد، به صورت هدفمند در اختیار گروه‌های هدف قرار دهد.

     توضیحات وزیر رفاه درباره نحوه توزیع کالابرگ

    محمد شریعتمداری در حاشیه جلسه شورای عالی رفاه گفت: شورای عالی رفاه بالاترین رکن سیاست گذاری در عرصه رفاه و تامین اجتماعی است و یکی از مهم‌ترین ماموریت‌هایش نظارت بر اجرای قوانینی است که در این حوزه به تصویب مراجع قانونگذاری می‌رسد.

    وی در مورد اجرای قانون جامع حمایت از معلولان گفت: آیین نامه‌های آن به تصویب رسیده و منابعی به آن اختصاص یافته و به دولت رفته و امیدواریم هرچه سریع‌تر آیین نامه اجرایی قانون حمایت از معلولان در شش موضوع ابلاغ شود.

    شریعتمداری در مورد بررسی وضعیت بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر در مناطقی که دچار خشکسالی و زلزله شده اند گفت: قررا شد در صورت تعهد سازمان برنامه و بودجه، نسبت به تامین حق‌السهم روستاییان در ایام حادثه و زلزله اقدام و اگر بیمه‌ای لغو شده مجدد برقرار شود.

    وی در پاسخ به سوالی در مورد ارزیابی سیاست‌های یارانه‌ای کشور گفت: در حوزه‌های گوناگون از یارانه‌های آشکار و پنهان، یک گزارش ارائه شد. الکترونیکی و ماشینی کردن تمام فعالیت‌های مربوط به توزیع یارانه‌ها در شورا مورد تاکید قرار گرفت و ارزیابی اعمال سیاست‌های ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی و ارتباط آن با کاهش میزان فقر در جامعه نیز بررسی شد.

    شریعتمداری ادامه داد: شکل توزیع یارانه از روشهای دیگری غیر از توزیع عام منابع ارزی مورد تاکید شورا است که این نظر کارشناسی در اختیار دولت قرار می‌گیرد. در جریان تصویب قانون بودجه نیز تکالیف روشنی از سوی قانونگذار برای نحوه توزیع این کالاها و شکل جدید آن ابلاغ شده که در سال ۹۸ با نظارت شورای عالی رفاه، این فعالیت‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

    وزیر رفاه درباره نحوه توزیع یارانه‌ها در قالب کالابرگ الکترونیکی گفت: فعلاً تغییری در اجرا نیست، بعد از ابلاغ قانون بودجه و تصویب آیین نامه اجرایی که به پیشنهاد سازمان برنامه در جلسه دولت خواهد آمد، تصمیم‌گیری در مورد تغییر شیوه موجود انجام خواهد شد.

    وی ادامه داد: طبیعتاً ارزیابی عمومی درباره توزیع عام منابع ارزی برای کالاهای مورد نیاز جامعه امروز ارزیابی مثبتی نیست و برخی دهک‌های پایین درآمدی جامعه امکان استفاده از آن را پیدا نمی‌کنند و باید راه حل‌های جدیدی برای دسترسی مطلوب‌تر گروه‌های هدف بویژه دهک‌های پایین یافت.

    وزیر رفاه گفت: به همین دلیل دولت سیاست‌های جدیدی اتخاذ کرده تا کالاهای سوبسیدی را از طریق شبکه‌های مجازی که وزارت صمت در اختیار دارد، به صورت هدفمند در اختیار گروه‌های هدف قرار دهد.

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما