جمعه 16 آبان 1404 - Fri 07 Nov 2025
  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 123060
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1397 - 15:45
    نبض تالار شیشه‌ای حافظ؛

    عقب نشینی ۹۲۴ واحدی شاخص کل در فضای تردید و سردرگمی

    شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه یازدهم اسفندماه ۹۷، با کاهش ۹۲۴ واحدی معادل ۰.۵۶ درصد به رقم ۱۶۴ هزار و ۳۷۰ واحد رسید. این در حالی است که هفته گذشته شاهد رشد بیش از ۳.۶ درصدی نماگر کل بازار سرمایه بودیم.

    عقب نشینی ۹۲۴ واحدی شاخص کل در فضای تردید و سردرگمی

    شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه یازدهم اسفندماه ۹۷، با کاهش ۹۲۴ واحدی معادل ۰.۵۶ درصد به رقم ۱۶۴ هزار و ۳۷۰ واحد رسید. این در حالی است که هفته گذشته شاهد رشد بیش از ۳.۶ درصدی نماگر کل بازار سرمایه بودیم.

     امروز تالار شیشه‌ای در اولین روز کاری هفته جاری، بر خلاف هفته قبل، شاهد روند نزولی شاخص‌های منتخب بود؛ به گونه‌ای که، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۲۶۷ واحدی معادل ۰.۵۶ درصد به رقم ۴۷ هزار و ۶۱۰ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۱۰۸ واحدی معادل ۰.۳۵ رصد، عدد ۳۰ هزار و ۷۲۳ واحد را به نمایش گذاشت.

    شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۷۵ واحدی معادل ۰.۳۵ درصد به رقم ۲۱ هزار و ۵۳۴ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۱۰۴۵ واحد کاهش معادل ۰.۵۷ درصد را رقم زد و به سطح ۱۸۳ هزار و ۷۷۶ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۷۵۰ واحد کاهش معادل ۰.۶۰ درصد به رقم ۱۲۳ هزار و ۷۸۰ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۱۵۱۵ واحد کاهش معادل ۰.۴۸ درصد همراه بود و عدد ۳۱۴ هزار و ۶۵۴ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص کل بورس بیشترین پیشروی را در ساعت ۰۹:۰۵ داشت و در سطح ۱۶۵ هزار و ۵۵۲ واحد قرار گرفت.

    شاخص کل بورس

    در معاملات امروز بازار سرمایه، نماد معاملاتی فولاد متعلق به فولاد مبارکه اصفهان با ۲۲۷ واحد، نماد کگل متعلق به معدنی و صنعتی گل گهر با ۹۹ واحد، نماد فملی متلعق به ملی صنایع مس ایران با ۸۹ واحد، نماد پارس متلعق به پتروشیمی پارس با ۸۲ واحد، نماد فارس متلعق به صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۶۹ واحد، نماد شپنا متعلق به پالایش نفت اصفهان با ۶۵ واحد، نماد شتران متعلق به پالایش نفت تهران با ۵۸ واحد، نماد ومعادن متعلق به توسعه‌معادن‌وفلزات با ۴۸ واحد و نماد حکشتی متعلق به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ۴۴ واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند.

    در مقابل، نماد معاملاتی وبصادر متعلق به بانک صادرات ایران با ۸۷ واحد، نماد دعبید متعلق به لابراتوارداروسازی دکترعبیدی با ۴۹ واحد، نماد بفجر متعلق به پتروشیمی فجر با ۴۷ واحد و نماد وتجارت متعلق به بانک تجارت با ۲۶ واحد افزایش، بیشترین تاثیر مثبت را در براورد نماگر کل بورس داشتند.

    معامله‌گران بورس امروز ۱ میلیارد و ۴۷۹ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۱۴۳ هزار و ۶۶۹ نوبت معامله و به ارزش ۴۰۷ میلیارد و ۲۹۶ میلیون تومان داد و ستد کردند.

    همچنین بر اساس این گزارش، نماد‌های پربیننده امروز بازار سهام متعلق به وبملت، خساپا، فولاد، وتجارت، فملی و‌های وب می‌باشد.

     بورس تهران امروز و در واکنش به تعیین تکلیف نشدن وضعیت پالرمو و سی اف تی روند نزولی را پیمود.

    بر این اساس در صورت تصویب پالرمو با عقب نشینی قیمت دلار مواجه خواهیم شد، امری که به خروج نقدینگی از بازار دلار و ورود آن به بورس تهران منجر می‌شود و در صورتی نیز که مجمع این لایحه را تصویب نمی‌کرد نیز قیمت دلار افزایش می‌یافت امری که محرک افزایش شاخص کل با توجه به وزن ۶۰ درصدی صادرات محور‌ها و شرکت‌های با درامد دلاری محسوب می‌شود و با یک فاصله زمانی بورس تهران سبزپوش می‌شد لیکن ادامه وضعیت نامعلوم در خصوص تکلیف نهایی این لوایح و سرگردانی سرمایه گذاران را در وضعیت تردید قرار خواهد داد امری که امروز شاهد آن بودیم و با خبر به تعویق افتادن اظهار نظر نهایی در این خصوص بازار سرمایه جامه قرمزبر تن کرد و شاهد افزایش قیمت دلار بودیم.

    منبع : تابناک

    نظرات بینندگان
    نظرات شما