جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 122168
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1397 - 15:40
    علی علیزاده

    خبری که جهان دید و BBC و Manoto ندید

    علی علیزاده نوشت: ایران به به مرکز فرماندهی بزرگترین ارتش جهان نفوذ کرده و پهپادهایش را به کنترل خود درآورده‌ و دنیا به تحسین ایران بلند شده اما مسلما اینها را از بی‌بی‌سی و منوتو نمی شنوید چرا که وظیفه آنها نشان دادن ضعف ها است.

    خبری که جهان دید و BBC و Manoto ندید

    علی علیزاده تحلیلگر مسائل بین الملل ساکن لندن نوشت: ایران به به مرکز فرماندهی بزرگترین ارتش جهان نفوذ کرده و پهپادهای آمریکا در عراق و سوریه را هک کرده و به کنترل خود درآورده‌. این خبر بسیار مهمی است. نفوذ به پیچیده‌ترین سیستم دفاع سایبری جهان یک طرف، دستیابی به تکنولوژی پهبادهای نامرئی یک طرف دیگر.

    حالا دنیا به تحسین بلند شده و دارد برای فرزندان ایران دست میزند. فرزندان قهرمانی که محدودیت و تحریم مانع پیشرفت تکنولوژیک و علمی شان نشده و حالا توانسته‌اند ایران را به یکی از چند قدرت اول جنگ سایبری جهان تبدیل کنند‌. مسلما این اخبار غرورانگیز را از بی‌بی‌سی و منوتو نمی شنوید. چرا که وظیفه سازمانی آنها فقط و فقط نشان دادن ضعف ها و ناکارآمدی های ماست؛ به این هدف که اعتماد به نفس ملی خود را از دست بدهیم و از‌ هویت ملی خود منزجر شویم و احساس ناتوانی کنیم تا دشمنی که در کمین است بتواند حمله کند. مردم باید سخنان مایکل مالوف، کارمند سابق وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، را ببینند تا بدانند تصویر واقعی کشورشان در جهان چیست.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما