یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 122020
تاریخ انتشار: 04/اسفند/1397 - 13:49
وزیر آموزش و پرورش :

خبر خوب بطحایی برای معلمان

خوشبختانه امسال وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان مناسب شده است.

خبر خوب بطحایی برای معلمان

سید محمد بطحایی صبح امروز شنبه در بدو ورود به ایلام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در یک سفر دو روزه در استان ایلام برنامه‌های مختلفی را دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: یکی از برنامه‌ها شورای آموزش و پرورش مناطق مرزی در این استان است و علاوه بر این مسائل و مشکلات مربوط به استان ایلام را بررسی خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: دیداری با همکاران عزیزم در این استان، و تشکل‌های معلمان خواهیم داشت.

وی در مورد صندوق ذخیره فرهنگیان نیز گفت: خوشبختانه صندوق ذخیره فرهنگیان ارزش افزوده مناسبی داشته است.

بطحایی تصریح کرد: گزارش‌های حسابرسی و صورت‌های مالی و ترازی که ارائه شده حاکی از موفقیت نسبتاً خوبی است که ما در سال مالی جاری نسبت به سال مالی گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: به رغم مشکلات اقتصادی کشور، بهره‌وری صندوق ذخیره و شرکت‌های تابعه‌اش خوشبختانه خیلی خوب بوده و امیدواریم که این روند رو به رشد همواره در سال‌های آینده ادامه داشته باشد.

 

منبع : پندار آنلاین

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما