چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 120503
    تاریخ انتشار: 23/بهمن/1397 - 15:52
    محمدصادق علیزاده

    «رد خون» به نفع منافقین نیست

    آیا رد خون به نفع منافقین است آنچنان که دو منتقد برنامه هفت اعتقاد دارند از جمله برادر عزیزم سیدامیر جاوید؟ به عقیده من نه! ممکن است مشکل محتوایی با فیلم داشته باشم اما...

    «رد خون» به نفع منافقین نیست

    محمدصادق علیزاده، دبیر فرهنگی روزنامه جام جم در باب اتفاقات اخیر درباره فیلم «ماجرای نیمروز۲، رد خون» و اتفاقاتی که شب قبل از اختتامیه جشنواره فیلم فجر در برنامه هفت افتاد، مطلبی نوشت که چنین است:

    یک. آیا رد خون فیلم خوبی است؟ برای پاسخ به این سوال باید بپرسیم در نسبت با چه چیز؟! رد خون در نسبت با ماجرای نیمروز در سطح پایین‌تری است اما در نسبت با سایر فیلم‌هایی که در جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمدند چند سر و گردن بالاتر است.

    دو. آیا رد خون به نفع منافقین است آنچنان که دو منتقد برنامه هفت اعتقاد دارند از جمله برادر عزیزم سیدامیر جاوید؟ به عقیده من نه! ممکن است مشکل محتوایی با فیلم داشته باشم اما این گزاره که فیلم به نفع منافقین و در حمایت از آنهاست به آن نمی‌چسبد.

    با این حال معتقدم اگر چند دیالوگ حذف می‌شد، چنین شائبه‌ای پیش نمی‌ آمد. بماند که بحث برادرم جاوید در مورد اتهام تلویحی به مهدویان و اینکه رضوی باید حواسش باشد که دارد روایت منافقین را به چه کسی می‌سپارد نوعی نیت‌خوانی است. قضاوتی که دارد را هم نمی‌پسندم و درست هم نمی‌دانم.

    سه. آیا فیلم تصویر منفی از دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی دارد؟ به عقیده من نه! تصویر فیلم از دستگاه امنیتی را باید از برآیند شخصیتهای مختلفش (ابراهیم، صادق، کمال، افشین و مسعود) دید که به نظر من برآیندش منفی نیست آنچنانکه منتقدان برنامه هفت می‌گویند.

    چهار. آیا فیلم از قهرمانان قسمت قبلی خود استفاده بهینه را کرده؟ به اعتقاد من نه! اصرار مهدویان برای قرائت امروزیِ مخاطب‌پسند از دستگاه امنیتی که از قضا، حالا و در سال شصت و هفت، نیم‌نگاهی هم به سیاست دارد، باعث شده تا قهرمانانش فدا شوند؛ مهمترین‌شان هم کمال.

    پنجم و پایانی. این شکل برخورد با کسانی که درمورد سوء نیت‌شان بحث نداریم، همان بلایی را سر اینگونه آثار می‌آورد که سر پروژه احمدرضا درویش آورد: بسته شدن باب تولیدات این شکلی! بخشی از وضعیت نابسامان و مبتذل امروز سینما ناشی از بسته شدن باب ساخت و اکران این قبیل آثار است چنانکه رستاخیز به تاریخ پیوست.

     

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما