چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 119732
تاریخ انتشار: 15/بهمن/1397 - 11:05
مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت

حمله تروریستی به اتوبوس زائران ایرانی در سامرا

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به وقوع حادثه تروریستی در شامگاه گذشته در نزدیکی سامرا گفت: در این حادثه تروریستی ۹ نفر زائر ایرانی و یک کمک کننده عراقی مجروح شدند.

حمله تروریستی به اتوبوس زائران ایرانی در سامرا

 مرتضی آقایی درباره حادثه تروریستی شامگاه گذشته که در عراق و در نزدیکی سامرا اتفاق افتاد اظهار کرد: اتوبوس حامل زائران در نزدیکی امامزاده سید محمد شهر بلد در نزدیکی سامرا مورد حمله تروریستی و رگبار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پی این حادثه تروریستی ۹ نفر از زائران ایرانی و یک کمک راننده عراقی مجروح شدند که حال یک نفر از مجروحان وخیم گزارش شده و سایر مجروحان نیز تحت درمان قرار دارند. ۷ نفر از این زائران به بیمارستان شهر بلد و مابقی به بیمارستان کاظمین منتقل شده‌اند.

مدیر کل عتبات با اشاره به اینکه این گروه از زائران متعلق به شهرستان گرمی و پارس آباد مغان استان اردبیل بوده‌اند، گفت: متأسفانه این زایران ایرانی با کاروان‌های تحت پوشش سازمان حج و زیارت سفر نکرده بودند از این رو موکدا از مشتاقان سفر به عتبات عالیات درخواست می‌کنیم برای تشرف و ثبت نام به دفاتر مجاز تحت پوشش سازمان حج و زیارت که از پوشش‌های امنیتی، بیمه‌ای و درمانی برخوردار هستند مراجعه کنند.

آقایی اظهار کرد: کاروان های تحت پوشش سازمان در طول سفر از مسیرهای ایمن و دارای امنیت تردد می‌کنند و این مهم به همراه پوشش‌های امنیتی و بیمه‌ای در سفر به عتبات عالیات مؤثر است.

اسامی مجروحان این حادثه تروریستی به شرح ذیل است: خانم‌ها اکرم عمرانی، صدیقه قبادی، مریم بهروزی، اطلس شهباز زاده، پیران گل سبلانی، نارنج فرزانه، ستاره عمرانی و آقایان ابراهیم بیدار و حجت بهروزی.

منبع : تسنیم

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما