سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 119680
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1397 - 16:34
    یک مقام نظامی کُرد

    ابوبکر البغدادی محاصره شد

    یک مقام نظامی کُرد می‌گوید داعش در مساحت کوچکی در منطقه البوغاز در جنوب دیرالزور محاصره شده و به زودی پیروزی نهایی رقم خواهد خورد.

     ابوبکر البغدادی محاصره شد

    درگیری میان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) که اکثریت آن‌ها از کردها هستند با تروریست‌های داعش در جنوب استان دیرالزور همچنان ادامه دارد. منطقه کوچکی که آخرین پایگاه متمرکز داعش در سوریه محسوب می‌شود.



    «لیلوی العبدالله» سخنگوی شورای نظامی دیرالزور به شبکه العربیه گفته است که درگیری‌ها کماکان ادامه دارد و پیروزی در آینده نزدیک علیه داعش رقم خواهد خورد.

    او همچنین گفت که نیروهای قسد چند تن از فرماندهان داعش را دستگیر کرده‌اند و تنها چهار کیلومتر مربع در اطراف منطقه «البوغاز» در اشغال داعش قرار دارد و احتمال زیادی دارد که «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش در این منطقه باشد. روز جمعه، شبکه فاکس نیوز به نقل از «کینو گابریل» سخنگوی SDF‌ و فرمانده شورای نظامی سوریه، شایعات دستگیری «ابوبکر البغدادی» را تکذیب کرد و گفت که کسی که دستگیر شده با نام خانوادگی مشابه است.

    لیلوی العبدالله در ادامه به چرایی طولانی شدن جنگ با داعش در این منطقه پرداخت و گفت که تروریست‌ها غیر نظامیان را به عنوان سپر انسانی در درگیری‌ها به کار می‌گیرند و نیروهای دموکراتیک سوریه از ابتدای درگیری‌ها چندین گذرگاه برای عبور غیرنظامیان ایجاد کرده‌اند و اقدام به ارائه خدمات پزشکی و اولیه به خصوص به زنان و کودکان می‌کنند.

    در همین حال یگان مدافع خلق (YPG) از دستگیری شش تن از نیروهای خارجی داعش در مناطق «منبج» و «الشدادی» خبر دادند. تابعیت عناصر دستگیر شده عبارت است از مغربی، آلمانی، روسی، ترکیه‌ای، آمریکایی و سوئدی
     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما