چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
  • مجلس: اعتبار کالابرگ باید افزایش پیدا کند

  • واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش

  • راهی ساده برای کاهش فشار بر کلیه‌ها

  • تودهنی محکم هوش مصنوعی به پروپاگاندای اینترنشنال / فیلم

  • محسنی‌اژه‌ای مدیران جدید قوه قضائیه را منصوب کرد

  • می‌توانیم جلوی نیش پشه را بگیریم؟

  • ستاره پرسپولیسی در دیدار مقابل استقلال حضور نخواهد داشت

  • پیام‌های نهفته در احکام فرماندهان نظامی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد

  • تیربارچی قهار با آستین خالی + عکس

  • کالیفرنیا، قلمرو جدید ایران + عکس

  • کمک ۴۵ میلیون دلاری واشنگتن برای دیکتاتوری در ایران

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد

  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند

  • اعلام انتصابات جدید در قوه قضاییه

  • آتش سوزی مرگبار یک هتل در هند/ فیلم

  • طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد

  • اعتراف اندیشکده صهیونیستی: توافق در هرمز بدون تأمین خواسته‌های ایران ممکن نیست + عکس

  • سکوت ایران وسط دعوای بزرگ AFC

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 119394
    تاریخ انتشار: 11/بهمن/1397 - 15:54
    اروپا

    پارلمان اروپا «خوان گوایدو» را به رسمیت شناخت

    پارلمان اروپا قطعنامه به رسمیت شناختن رهبر مخالفان ونزوئلا به عنوان رئیس‌جمهور رسمی این کشور را تصویب کرد.

     پارلمان اروپا «خوان گوایدو» را به رسمیت شناخت

    پارلمان اروپا امروز (پنجشنبه) با تصویب قطعنامه‌ای «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را رسماً به عنوان رئیس‌جمهور این کشور معرفی کرد.

    بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، پارلمان اروپا امروز قطعنامه به‌رسمیت شناختن «گوایدو» در مقام رئیس‌جمهوری ونزوئلا را تصویب کرد.


    بر اساس این گزارش، پارلمان اروپا با تصویب این قطعنامه از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته تا خوان گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور موقت و مشروع ونزوئلا به رسمیت بشناسند.

    پیشتر پارلمان اروپا اعلام کرده بود که در حال بررسی پیش‌نویس قطعنامه‌ای است که بنابر آن «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس‌جمهور مشروع موقت این کشور به رسمیت بشناسد.

    پیش نویسی که اواخر وقت چهارشنبه به همین منظور در پایگاه اینترنتی این نهاد اروپایی منتشر شده بود، تأکید داشت: «پارلمان اروپا… آقای گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور موقت و قانونی جمهوری بولیواری ونزوئلا و بر اساس قانون اساسی این کشور به رسمیت می‌شناسد. همانطور که در بند ۲۳۳ آمده است و حمایت همه جانبه خود را از نقشه راه وی اعلام می‌کند.»

    دولت آمریکا و متحدانش هفته گذشته خوان گوایدو که بی‌توجه به نتایج انتخابات سال گذشته خود را «رئیس‌جمهور موقت» ونزوئلا خوانده، به رسمیت شناخته و از «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا خواسته‌اند از قدرت کناره‌گیری کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما