دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 118755
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1397 - 16:20
    امیرحسین_ثابتی

    پیروز مناظره زاکانی_ تاج زاده کیست؟

    در تحلیلهای بعد از دو مناظره علیرضا زاکانی و مصطفی تاج زاده به کرات دیدم که خیلی ها معتقدند زاکانی یا تاج زاده پیروز این دو مناظره بوده اند اما واقعیت این است که قبل از پیروزی هر کدام از این دو نفر، "برنده قطعی، برنده قطعی با نسبت بسیار زیاد نظام جمهوری اسلامی بود."

    پیروز مناظره زاکانی_ تاج زاده کیست؟

    سالهاست اصلاح طلبان به ویژه طیف تندروی آن مدعی هستند ناگفته های مهمی در موضوعات مختلف دارند که نه تنها هیچ کس حاضر نیست درباره آن موضوعات با آنها به مناظره بنشیند بلکه هیچ رسانه رسمی نیز حاضر به انتشار آن مطالب نیست! در نتیجه بخشی از افکار عمومی و حتی خود اصلاح طلبان و به خصوص نسل جوان تر آنها نیز این گزاره را باور کرده و جدی جدی فکر میکنند حرفهایی برای گفتن دارند که نه اجازه انتشار دارد و نه کسی توان پاسخ دادن به آنها را دارد! اما دو مناظره تفصیلی زاکانی و تاج زاده مثال نقض بزرگی درباره این دو توهم بود.

     نه از روی تعصب یا حمایت قبیله ای، از ته دل معتقدم برخی حرفهای زاکانی در این دو مناظره به مراتب منطقی تر و مهم تر از حرفهای تاج زاده بود و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه که با حضور نماینده ای از طرف مقابل بیان شد تا صحت و اتقانش بیشتر ثابت شود.

     نکته دیگر آنکه تقریبا حرف جدید و غیر قابل پیش بینی از تاج زاده در این دو مناظره لااقل برای من وجود نداشت و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه بلکه در یک فضای چالشی و با حضور شاهد عینی دو فتنه 78 و 88 بیان شد تا میزان صحت و اتقان آن ادعاها نیز مشخص شود. دقیقا مثل زمانی که تاجزاده یک نقل قول دروغ را به رهبری منتسب کرد و وقتی زاکانی گفت "وقت من برای شما، حرفتان را ثابت کنید" نهایت سند تاجزاده این بود که گفت رهبری در جلسه خصوصی این حرف را زده!

     معتقدم هر میزان چهره های سیاسی شفاف تر و صریح تر حرفهایشان را بزنند، به همان میزان وزن و عیارشان برای مردم بیشتر مشخص خواهد شد و این یک فرصت بزرگ است. فرصتی بزرگ برای مردم و نظام؛ زیرا شرایط فعلی کشور را دقیقا حاصل عدم شفافیت و قدرت گرفتن دوزیستان سیاسی میدانم. کسانی که تکلیف شان با خودشان نیز معلوم نیست و روزی راهکار تمام مشکلات کشور را مذاکره با امریکا میدانند و روز دیگر مذاکره با امریکا را عین دیوانگی میخوانند!

     در مجموع امیدوارم ادامه این گفتگوها بتواند ضمن شفاف کردن مواضع افراد و جریانهای مختلف، فرهنگ سیاسی مردم را نیز رشد دهد زیرا بخواهیم یا نخواهیم رییس جمهور، نمایندگان مجلس، شوراها و خبرگان رهبری با رای همین مردم انتخاب میشوند پس چه بهتر این انتخابها بر اساس یک چارچوب فکری و اصول مشخص صورت بگیرد نه با جهش باد، جوگیریهای شب انتخاباتی یا توصیه فلان بازیگر یا فوتبالیست! و این ممکن نیست جز با گفتگو، مناظره و رشد سیاسی مردم وگرنه ده ها برجام و چاله مشابه در انتظار خواهد بود...
     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما