یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 116471
    تاریخ انتشار: 18/دي/1397 - 22:33
    حناچی:

    قیمت واقعی بلیت مترو ۱۱ هزار تومان است

    شهردار تهران با بیان‌ اینکه در حال حاضر متوسط قیمت بلیت مترو ۷۰۰ تومان است، گفت: اگر تمام زیرساخت‌ها لحاظ شود قیمت واقعی هر بلیت به حدود ۱۱ هزار تومان می‌رسد.

    قیمت واقعی بلیت مترو ۱۱ هزار تومان است

    پیروز حناچی در مراسم انعقاد توافق‌نامه تأمین قطارهای خط ۷ متروی تهران عنوان کرد: سهم مترو در حال حاضر در حمل‌ونقل شهری ایران حدود ۱۴ درصد است. اگر همه شبکه‌ها با حداکثر ظرفیت به بهره‌برداری‌ برسند این سهم تا ۵۰ درصد نیز می‌تواند افزایش یابد.

    وی با تأکید بر این‌که جلوگیری از ترافیک ‌و آلودگی در کلانشهرهای جهان هیچ راه شناخته‌شده دیگری جز توسعه حمل‌ونقل عمومی و همزمان کاهش تردد با وسایل شخصی ندارد، تصریح کرد: در ۷ خط مترو ۲ هزار واگن کسری داریم و با وجود توافقنامه‌ای که در وزارت کشور امضا شده و تلاش‌های دیگری که می‌کنیم، امیدواریم این کمبود را جبران کنیم.

    شهردار تهران با اشاره به این‌که اگر سوبسید نباشد تمام مودهای حمل‌ونقل قابلیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را دارند، عنوان کرد: در حال حاضر متوسط قیمت بلیت مترو ۷۰۰ تومان است. اگر هزینه اداره تشکیلات مترو را نیز در بلیت محاسبه کنیم قیمت آن به ۲۳۵۰ تومان می‌رسد؛ با فرض وجود زیرساخت‌ها، هزینه سرمایه‌گذاری و نگهداری قیمت بلیت به ۶۳۵۰ تومان می‌رسد و اگر تمام زیرساخت‌ها و وظایف کامل این حوزه را به بخش خصوصی واگذار کنیم، قیمت واقعی هر بلیت به حدود ۱۱ هزار تومان نیز می‌رسد.

    حناچی گفت: در نظرسنجی‌ که در ایستگاه‌های مترو انجام شد، ۷۰ درصد مسافران گفتند حاضر هستند قیمت‌ها کمی واقعی‌تر شود، البته به شرط آن که سرویس‌ها افزایش یابد. اگر می‌خواهیم زودتر سهم مترو را به ۵۰ درصد از سهم حمل‌ونقل برسانیم، باید در نهایت به این بحث بپردازیم.

    منبع : انا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما