شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 115685
    تاریخ انتشار: 10/دي/1397 - 19:22
    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

    هشدار سردار باقری به برخی کشورها

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: دشمنان منطقه‌ای ایران بدانند، ایران حضور نظامی قدرتمندی دارد که در صورت لزوم ضمن دفاع از تمامیت ارضی خود، کشورهای پیشنهاد دهنده به امریکا را هم مسئول عواقب بعدی می‌داند.

    هشدار سردار باقری به برخی کشورها

    سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سفر به شهرستان بوموسی، از تجهیزات و میزان آمادگی نیروهای نظامی مستقر در این جزیره بازدید کرد.

    سرلشکر باقری در این بازدید امنیت مثال زدنی در تنگه هرمز و خلیج فارس را ثمره فداکاری‌ها و توانمندی‌های نیروهای مسلح توصیف و تصریح کرد: امنیت موجود در جزایر خلیج فارس با حضور نیروهای زبده و به کارگیری روزآمدترین تجهیزات نظامی محقق شده است.

    وی با بیان اینکه برخی کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس از آمریکا برای توطئه افکنی در خلیج فارس دعوت می‌کنند، گفت: دشمنان منطقه‌ای ایران بدانند جمهوری اسلامی ایران در کنار دکترین صلح طلبی، حضورنظامی قدرتمند و قاطعی هم دارد که در صورت لزوم ضمن دفاع از تمامیت ارضی خود کشورهای پیشنهاد دهنده را هم مسئول عواقب بعدی می‌داند.

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: برخی کشورها به آمریکا دل نبندد، چون همین آمریکا پس از چند سال خشونت و هرج و مرج طلبی چاره‌ای جز خروج از کشور سوریه نیافت.

    وی در ادامه با یادآوری خوی صلح طلبی ایرانیان در تاریخ، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره پرچمدار دوستی و صلح طلبی است حتی برگزاری رزمایش‌های نظامی هم با ارائه همین پیام انجام می‌شود.

    سرلشکر باقری در پایان تصریح کرد: تأمین امنیت در منطقه تنها با همراهی همه کشورهای منطقه شدنی است و حضور بیگانگان مخل این هدف بوده است.

    منبع : مشرق

    نظرات بینندگان
    نظرات شما