پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 114604
    تاریخ انتشار: 29/آذر/1397 - 11:10
    باشگاه استقلال

    استقلال چراغ خاموش در بازار زمستانی

    باشگاه استقلال با وجود تمام کنجکاوی‌هایی که پیرامون سیاست نقل و انتقالاتی اش وجود دارد این روزها چراغ خاموش در حال رسیدن به اهداف خود است.

    استقلال چراغ خاموش در بازار زمستانی

    در شرایطی که طرفداران استقلال برای معرفی خریدهای جدید باشگاه لحظه‌شماری می‌کنند سران استقلال بدون توجه به این التهابات با آرامش خاصی در حال پیگیری مذاکرات برای تقویت تیم خود هستند به خصوص در پروسه خریدهای خارجی که با وسواس بیشتری در حال انجام است. یکی از این بازیکنان سرور جپاروف ازبک نام دارد که همه در انتظار بازگشت دوباره او به جمع شاگردان وینفرد شفر هستند.
    بعد از اینکه جنجال‌هایی پیرامون تسویه حساب بدهی او نقل محافل شد برخی نزدیکان به استقلال، از سفر محرمانه این بازیکن و مدیر برنامه‌هایش به تهران برای مذاکرات مستقیم با نماینده باشگاه خبر می‌دهند. سفر از آن جهت محرمانه خواهد بود که استقلالی‌ها تمایلی به جنجال پیرامون بازگرداندن این بازیکن سرشناس ندارند و قصد دارند بعد از اینکه توافقات نهایی انجام شد و جپاروف بدون واسطه با استقلال برای شش ماه دوم توافق کرد، خبر خرید او را رسانه‌ای کنند. با این شرایط باید منتظر ماند و دید این سفر محرمانه به تهران چه زمانی انجام خواهد شد تا یکی از دغدغه‌ها برای تقویت استقلال از بین برود.

    منبع : روزنامه خبر ورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما