دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 114348
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1397 - 10:08
    براساس یک مطالعه جدید

    دبیرستان های آمریکا رکورددار مصرف نیکوتین

    براساس یک مطالعه جدید، مدارس دبیرستانی در آمریکا رکورددار مصرف نیکوتین میان تمام گروه‌های سنی هستند.

    دبیرستان های آمریکا رکورددار مصرف نیکوتین

    به نقل از «usnews»، براساس یک مطالعه جدید، مدارس دبیرستانی در آمریکا رکورددار مصرف نیکوتین میان تمام گروه‌های سنی هستند.

    نتایج یک نظرسنجی که میان دانش‌آموزان صورت گرفته، نگرانی ناشی از مصرف مواد مخدر را بیشتر از قبل کرده است.

    براساس این پژوهش،دانش‌آموزان دوره دبیرستان از هر فرصتی برای استعمال دخانیات استفاده می‌کنند و همین موضوع منجر به افزایش قابل ملاحظه استعمال دخانیات در میان آنها شده است.

    بررسی صورت گرفته توسط محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد، نرخ مصرف دخانیات در گروه سنی نوجوان با بیش از 37 درصد رشد مواجه بوده است.

    ریچارد میش، محقق اصلی این پژوهش و سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه میشیگان می‌گوید: «این میزان از افزایش دخانیات در میان نوجوانان در 43 سال اخیر بی‌سابقه است».

    داده‌ها حاکی از آن است که در سال 2018 بیش از 2 میلیون و 500 هزار نفر از دانش‌آموزان دبیرستانی به طور مداوم دخانیات استعمال کرده‌اند و این در حالیست که این آمار در سال 2017 تنها یک میلیون و 300 هزار نفر بوده است.

    نورا ولکو، مدیر مؤسسه سوء مصرف مواد مخدر می‌گوید: دانش‌آموزان بیش از هر گروه سنّی دیگری در معرض استعمال مواد مخدر هستند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما