دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 111797
    تاریخ انتشار: 28/آبان/1397 - 15:41
    رئیس شورای سیاستگذاری :

    توصیه حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری برای مقابله با دشمن

    رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: باید در برابر تهاجم دشمنان برخوردی محکم، شدید و آفندی داشته باشیم اما با مردم، نیروها و همکارانمان در کمال اخلاق، رأفت و مهربانی رفتار کنیم.

    توصیه حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری برای مقابله با دشمن

    حجت لااسلام محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و جماعات کشور در یازدهمین همایش سراسری روحانیون ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با اشاره به اهمیت ترویج سیره نبوی در سطح کشور بویژه نیروهای مسلح، گفت: روحانیت امروز در تعمیق و ترویج سیره نبوی مکلف است و باید با رفتار، کلام، کردار و شخصیت خود این رسالت عظیم را انجام دهد.
    وی با بیان اینکه نماد بندگی امت در نماز جماعت نهفته است، افزود: نماز جماعت تبلور عینی وحدت جامعه اسلامی است که باید به آن توجه ویژه کرد.
    حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اهمیت توجه به سیره نبوی و تأسی از آن، عنوان کرد: سیره نبی مکرم اسلام (ص) و اهل بیت سلام الله علیهم همواره بر پایه مهر، محبت و عطوفت با امت بوده است و ما نیز باید از این عزیزان تبعیت کنیم.
    رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و جماعات کشور ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) بر پایه آیه شریفه أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم همواره عمل می کردند و بر همین اساس نیز ما باید در برابر تهاجم دشمنان برخوردی محکم، شدید و آفندی داشته باشیم اما با مردم و نیروها و همکارانمان در کمال اخلاق، رأفت و مهربانی باشیم.
    وی با بیان اینکه نبی مکرم اسلام در کمال تواضع، محبت و انسانیت چون پدری مهربان برای امت اسلامی بودند گفت: بنیان سیره نبوی در حرکت تربیتی تبلور یافته و نقطه عزیمت آن توجه به کودکان و نوجوانان بوده است.
    حجت لااسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) با آن درجه والایی که داشتند بدون هیچ تکلفی به کودکان سلام می دادند و با آنها در نهایت مهربانی رفتار می کردند، ما نیز باید به تأسی از ایشان بدون تکلف و متواضعانه در عرصه تبلیغ دین و هدایت جوانان گام برداریم.
    وی در پایان گفت: امروز روحانیت ملبس به لباس پیامبر اکرم (ص) است و می توان گفت پرچمدار ترویج ارزش‌های اخلاقی در جامعه اسلامی است، از اینرو باید رحمت و عطوفت نبوی را در جامعه ترویج و تعمیق دهد.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما