پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 110852
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1397 - 14:25
    وزیران امورخارجه آمریکا و فرانسه

    گفت‌وگوی پمپئو و لودریان درباره ایران

    وزیران امورخارجه آمریکا و فرانسه ضمن دیدار با یکدیگر درباره موضوعات مختلف، ازجمله ایران، کره شمالی، بحران سوریه و تقویت ناتو رایزنی کردند.

    گفت‌وگوی پمپئو و لودریان درباره ایران

    همزمان با سفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پاریس برای شرکت در مراسم بزرگداشت پایان جنگ جهانی اول، مایک پمپئو و ژان ایو لودریان وزیران امورخارجه آمریکا و فرانسه نیز با یکدیگر دیدار کردند.

    بنابر اعلام وزارت امورخارجه آمریکا، دو طرف در این دیدار درباره مسائل دوجانبه، شامل همکاری پاریس و واشنگتن برای حل مشکلات امنیتی جهان همچون تقویت ناتو گفت‌وگو کردند. آنها همچنین درباره خلع سلاح کره شمالی، مقابله با ایران در منطقه و حل سیاسی بحران سوریه رایزنی‌هایی داشتند.

    فرانسه، به همراه انگلیس و آلمان سه متحد اروپایی واشنگتن به شمار می‌آیند که در سال 2015 به توافق هسته‌ای با ایران دست یافتند اما با خروج آمریکا از این توافق موافق نیستند.

    دونالد ترامپ در ماه مه با ادعای این‌که تهران روح برجام را نقض می‌کند، اعلام کرد که واشنگتن از آن خارج و تحریم‌های آمریکا بار دیگر علیه ایران اعمال می‌شود.

    فرانسه، انگلیس و آلمان به علاوه اتحادیه اروپا در این مدت تلاش کرده‌اند راهی برای نجات برجام بیابند و از ساز و کار مالی مستقل اروپا برای ادامه تجارت شرکت‌های اروپایی با ایران خبر داده‌اند.

    برونو لومر وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه اخیرا گفته است که تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرصتی برای اتحادیه اروپا است تا بتواند نهادهای مالی خود را مستقل از آمریکا ایجاد کند.

    با این حال، آمریکا از تمامی کشورهای جهان، از جمله متحدان خود خواسته است تا برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی به کمپین فشار حداکثری آمریکا بر ایران بپیوندند. واشنگتن تاکید می‌کند که هدف از تحریم‌هایش علیه ایران به صفر رساندن صادرات نفت این کشور است.

    به گزارش ایسنا، این در حالی است که حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان به تازگی در واکنش به بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت که جمهوری اسلامی با افتخار تحریم‌ها را دور می‌زند و واشنگتن قادر نخواهد بود فروش نفت ایران را به صفر برساند.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما