جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 110430
    تاریخ انتشار: 15/آبان/1397 - 13:21
    سازمان غذا

    وضعیت بازار دارو پس از تحریم‌های ۱۳ آبان

    یک مسؤل سازمان غذا و دارو گفت: تحریم آمریکا در حوزه دارو روندی معکوس داشت و ۲۴درصد به تولید مواد اولیه دارویی ایران افزوده شد.

     وضعیت بازار دارو پس از تحریم‌های ۱۳ آبان

    دکتر کیانوش جهانپور درباره وضعیت دارویی کشور پس از 13 آبان و برگرداندن همه تحریم‌های آمریکا به دستور ترامپ، اظهار داشت: دارو و غذا - حداقل بر روی کاغذ تحریم نیستند ولی مواردی داریم به مانند فرآورده‌های گیاهی و طبیعی که در لیست تحریم آمریکا قرار دارد و علت آن هم برای ما نیز نامشخص است.

    سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: به هر حال به دلیل بازتاب‌های بین المللی و واکنش‌های حقوق بشری - انتظار نمی‌رود به صورت شفاف تحریمی در زمینه غذا و دارو داشته باشیم ولی متعاقباً به دلیل محدودیت‌های تراکنش‌ و مبادلات ارزی - قطعاً تاثیر منفی این تحریم‌ها بر حوزه دارو نیز رخ می‌دهد کما اینکه آمریکا هر چه توانست در ماههای گذشته فشار وارد کرد و پس از 13 آبان نیز به هیچ عنوان اتفاق بد و یا خاصی در حوزه دارو رخ نداده است.

    جهانپور با محکومیت اصل تحریم‌ها عنوان کرد: ولی در حوزه دارو - تحریم‌ها برخلاف دیگر صنوف باعث فرصت شد، بطوریکه در 6 ماهه اول امسال صنعت دارویی ایران با یک جهش تولید مواد اولیه دارویی - بسیار منحصربه فردی مواجه شد و توانست آمار تولید 54درصد کل مواد اولیه دارو را به آمار تولید 67 درصد ارتقاء دهیم و این آمار یعنی اینکه دو سوم مواد اولیه دارو در ایران - تولید داخلی است، جدا از آنکه بین 97 الی 98 درصد اصل دارو و بسته بندی آن نیز در ایران تولید می‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: بنابراین تولید 67 درصد مواد اولیه دارو در ایران یک آمار قابل توجه در منطقه خاورمیانه و مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است و تحریم‌های آمریکا که می‌توانست تهدیدی برای تولیدات دارویی ایران باشد به یک فرصت تبدیل شد تا بتوانم 33درصد وابستگی به مواد اولیه دارویی خارجی که یک کالای بسیار استراتژیک نیز است، کاهش دهیم.
     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما