پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 110333
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1397 - 16:30
    حاجی‌دلیگانی:

    روحانی از اختیارات خود برای حل مشکلات مردم استفاده کند

    نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رئیس جمهور از اختیاراتی که برای اولین بار به یک رئیس جمهور داده شده است، در جهت حل مشکلات مردم استفاده کنید.

     روحانی از اختیارات خود برای حل مشکلات مردم استفاده کند

    حسینعلی حاجی‌دلیگانی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس اظهار کرد: از حماسه‌سازان ۱۳ آبان تشکر می‌کنم که در این روز ملی شعار مرگ بر آمریکا سر دادند، اما باید توجه کنیم این حضور حماسی وظیفه همه ما را سنگین می‌کند چرا که مقام معظم رهبری فرموده‌اند بالاترین مبارزه با استکبار خدمت صادقانه به مردم است.

    وی افزود: آقای رئیس جمهور از این فرصت که برای اولین بار در اختیار یک رئیس جمهور قرار گرفته، برای حل مشکلات کشور استفاده کنید. شما رئیس شورای هماهنگی سران سه قوه هستید. مجلس از شما حمایت می‌کند و مقام معظم رهبری اختیاراتی را به شما داده پس از این فرصت‌ها استفاده کنید. بر اساس اصول ۶۰ و ۱۱۳ قانون اساسی شما وظیفه اجرای قانون اساسی را دارید. حقوق شهروندی را مورد اهتمام قرار دهید. شما مسئولیت اجرایی دارید. مجلس از شما حمایت می‌کند. حجت بر شما و ما تمام است تا خدمت صادقانه کنید.

    نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای رئیس جمهور اصل ۲۸ قانون اساسی دولت را به ایجاد شغل برای مردم موظف کرده. مردم در این خصوص مشکل دارند. چهار میلیون نفر در کشور بیکار داریم. به داد جوانان تحصیلکرده برسید. از اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی در خصوص تامین مسکن، گزارش دهید. مردم انتظار دارند که تیم اقتصادی دولت وضعیت اشتغال، درآمد و معیشت مردم را با رونق اقتصادی بهبود دهد. چرا این موضوع را که سازمان‌های زیرمجموعه سازمان‌های بازنشستگی سهامدار شوند نه بنگاه‌دار دنبال نمی‌کنید.

    حاجی‌دلیگانی اظهار کرد: از آقای نوبخت انتظار داریم در بودجه سال ۹۸ پرداخت طلب تامین اجتماعی را مورد نظر قرار دهند. از وزیر جدید کار انتظار داریم نسبت به پرداخت حقوق متناسب‌سازی کارگران بازنشسته اقدام کنند. از رئیس جمهور می‌خواهیم در خصوص ارتقای ساختار حوزه انتخابیه اقدام کنند. وزیر نیرو به موضوع تامین آب کشاورزی حوزه انتخابیه توجه کنند. رییس سازمان محیط زیست موضوع دفع پسماندهای خطرناک را در حوزه انتخابیه مورد توجه قرار دهند و از آن جلوگیری کنند. سازمان مدیریت نسبت به تصویب ماده ۲۳ متروی حوزه انتخابیه اقدام کنند. وزیر کشور توجه کند که ۱۸۰ هزار نفر جمعیت شاهین‌شهر یک متر زمین چمن ندارد. وزیر راه حق و حقوق مردم حوزه انتخابیه از عبور قطار سریع‌السیر را مورد توجه قرار دهند.

    این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان تاکید کرد: سازمان تعزیرات کالاهای احتکاری را در مقابل دید مردم به حراج بگذارند. آقای جهانگیری انتظار داریم تصمیم اشتباه در خصوص درمان جانبازان اصلاح شود. اکنون یک سال تا اربعین سال بعد باقی است دولت تدابیری اتخاذ کند که مشکلات ارز زائرین اربعین حسینی برطرف شود.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما