جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 109466
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1397 - 10:13
    سخنگوی طالبان

    هشدار طالبان به کشورهای عربی

    سخنگوی طالبان تاکید کرد که اقدامات آمریکا محکوم است و مصداق علنی نقض آزادی و حقوق بشر در جهان است.

     هشدار طالبان به کشورهای عربی

    سخنگوی طالبان در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه رهبران این گروه تاکید کرد که افغانستان برای کسب استقلال مبارزه مشروع می‌کند در عین حال کشورهای عربی با واشنگتن همصدا نشوند.


    «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به تحریم سران این گروه توسط وزارت خزانه داری آمریکا گفت که چنین تحریم‌هایی نمایشی و بی‌تاثیر است ما هیچ معامله اقتصادی با آمریکا نداریم.

    وی در این بیانیه اظهارداشت که آمریکا با استفاده از فشار نمی‌خواهد مسائل افغانستان از مسیر گفت‌وگو و تفاهم حل شود این در حالی است که اعمال فشارها در 17 سال گذشته بی‌نتیجه بوده است.


    سخنگوی طالبان تاکید کرد که اقدامات آمریکا محکوم است و مصداق علنی نقض آزادی و حقوق بشر در جهان است.

    مجاهد گفت که طالبان بار دیگر آمریکا را به درک واقعیت‌ها و برخورد عاقلانه دعوت می‌کند تا از برداشتن گام‌های منفی بیشتر خودداری کند.

    وی در ادامه با اشاره به همکاری کشورهای عربی با آمریکا نیز اظهارداشت که همکاری کشورهای عربی با آمریکا در تحریم‌ها پذیرفتنی نیست زیرا افغانستان کشوری است که برای کسب استقلال و آزادی خود مبارزه مشروع می‌کند.

    بنابراین سرانجام آمریکایی‌ها را مجبور خواهد کرد تا حقایق را بپذیرد و ظلم خود پایان دهند. تنها راه حل این بحران تفاهم و تعقل است در غیر اینصورت مسئولیت عواقب بعدی آن به عهده آمریکایی‌های است.

    پیش از این نیز «عزیزالله دین محمد» معاون شورای عالی صلح افغانستان به «رادیوآزادی» گفته بود که این شورا هرگز نخواسته تا سران طالبان در فهرست تحریم شورای امنیت سازمان ملل وارد شوند.

    وی تصریح کرد که من به عنوان عضو این شورا قرار گرفتن نام رهبران طالبان در فهرست تحریم سازمان ملل حمایت نمی‌کنم اما این تصمیم دولت افغانستان است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما