معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با ابراز بی اطلاعی از نامه کفاشیان برای حضور بازیکنان سرباز در تیم ملی امید، تصریح کرد: تصمیم ما همچنان بازی نکردن سربازان متخلف در تیم ملی است." />
دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 10800
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1394 - 11:50

    واکنش سردار کمالی به نامه وزیر درمورد سربازها

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی:


    معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با ابراز بی اطلاعی از نامه کفاشیان برای حضور بازیکنان سرباز در تیم ملی امید، تصریح کرد: تصمیم ما همچنان بازی نکردن سربازان متخلف در تیم ملی است.

    واکنش سردار کمالی به نامه وزیر درمورد سربازها

    سردار موسی کمالی در خصوص اینکه گفته شده است کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال نامه‌ای برای حضور بازیکنان سرباز در تیم ملی امید، اظهار داشت: هیچ نامه‌ای به دست ما نرسیده است و سیاست ما همانی بود که اعلام کردیم. سربازانی که با جعل، دسیسه، تقلب و حیله به قانون موفق به دریافت کارت پایان خدمت شدند و کارتشان باطل شده فعلاً حق بازی در تیم ملی را ندارند.
    وی ادامه داد: به نظر من هم همراهی آنها منطقی نیست چون بعضاً اگر فردی یک تخلف انضباطی ساده انجام داده از تیم ملی خط خورده اما حالا که این سربازان جرم به این بزرگی انجام داده‌اند چگونه انتظار دارند که ما قوانین را زیر پا بگذاریم و چشممان را روی تخلف آنها ببندیم.

    معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: آنها قوانین مملکت را خدشه‌دار کردند چطور انتظار دارند که اجازه دهیم در تیم ملی بازی کنند؟ آن وقت جواب مردم را چگونه بدهیم؟ چرا باید تبعیض قائل شویم همه مردم در برابر قانون یکسان هستند. باز هم تأکید می‌کنم هنوز تصمیم جدیدی گرفته نشده و همان تصمیم قبلی باقی مانده است.

    سردار کمالی در پاسخ به این سؤال که آیا ستاد کل نیروهای مسلح پاسخ نامه وزیر ورزش مبنی بر حضور سربازان در تیم ملی را داده است یا خیر، گفت: من از نامه وزیر خبر ندارم که آیا به ستاد کل نیروهای مسلح رسیده است یا خیر. دو مقام مسئول با یکدیگر مکاتبه کرده‌اند و ما ورود نمی‌کنیم.

    وی در پایان تأکید کرد: از نظر ما اگر نامه‌ای هم نوشته شده و یا می‌شود نباید رسانه‌ای شود نامه باید مسیر قانونی خود را طی کند نه اینکه با انتشار آن در رسانه‌ها بخواهیم جو رسانه‌ای ایجاد کنیم.

    منبع:فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما