شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • آمریکایی‌ها طلا را برای رحمان کنار گذاشتند

  • قدرت موشکی ایران شما را مجبور کرد، بگویید؛ سلام قربان!

  • ترامپ این بار درباره روسیه امضای خودش را بی‌اعتبار کرد

  • چرا «سواد ساختاری» مهم است؟

  • بازیگر حامی کودتای دی در ترکیب داوران فیلم کوتاه+ عکس

  • چرا یمن می‌تواند گورستان سربازان ترکیه و «پیمان مکه» باشد؟+ عکس

  • کالابرگ سه دهک مشمول شارژ شد

  • ورود عراقچی به بغداد

  • دلقک بازی ادامه دار ترامپ در حین سخنرانی!/ فیلم

  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 107612
    تاریخ انتشار: 14/مهر/1397 - 13:09
    به نقل از بلومبرگ

    چین واردات نفت خام از آمریکا را متوقف کرد

    چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان در ماه اوت خرید نفت خام آمریکا را برای اولین بار از سپتامبر ۲۰۱۶ متوقف کرد.

    چین واردات نفت خام از آمریکا را متوقف کرد

    به نقل از بلومبرگ، با این که پکن هنوز واردات نفت از آمریکا را تحریم نکرده ، خریداران چینی بر سر این موضوع ریسک نمی‌کنند.
     
    طبق اطلاعات مرکز آمار آمریکا، چین ، دومین اقتصاد بزرگ جهان در ماه اوت خرید نفت خام آمریکا را برای اولین بار از سپتامبر 2016 متوقف کرد. چینی ها در ماه جولای حدود 12 میلیون بشکه نفت از آمریکا خریده بودند.
     
    پکن که پس از برداشتن تحریم‌های آمریکا از صادراتش در دسامبر 2015 خریدار مشتاق نفت خام آمریکا بود و حتی با کانادا در وارد کردن نفت آمریکا رقابت داشت، اکنون با افزایش درگیری تجاری با آمریکا وارداتش را از این کشور متوقف کرده است.
     
    پکن در ماه ژوئن در پاسخ به وضع عوارض 50 میلیارد دلاری توسط آمریکا بر روی واردات چین ، 25 درصد عوارض برای واردات نفت خام آمریکا در نظر گرفت. پس از آن سینوپک، بزرگترین پالایشگاه چین بارگیری نفت خام آمریکا را معلق کرد، هر چند بعد برخی از خریدهای خود را بازگرداند.
     
    آینده معامله نفت خام آمریکا با چین نامطمئن است و هنوز تضمینی وجود ندارد که تهدید وضع عوارض بر واردات نفت خام از آمریکا با ادامه درگیری تجاری از سر گرفته نشود.
     
    تولیدکنندگان نفت آمریکا مخصوصاً آنهایی که در وست تگزاس و نیومکزیکو کار می کنند از ادامه این نزاع تجاری رنج می برند چون با اشباع شدن تقاضای داخلی چشم به سواحل خارجی دارند تا نفتشان را معامله کند.

    منبع : راه دانا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما