پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
  • تصویر؛ پست احساسی مسی

  • قیمت آپارتمان در گران‌ترین مناطق تهران

  • ۲ غایب قطعی ستاره پرسپولیس برابر صنعت

  • چرا اعتبار کالابرگ مهر زیاد نشد؟

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

  • جزئیات حمله به خودروی پلیس در زاهدان

  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

  • بازگشت پروازهای خارجی به کشور / فیلم

  • تا پیروزی کامل کنارتان هستیم

  • قطع چندباره سخنرانی ترامپ در تگزاس

  • نشست تجزیه‌طلبان در اسلو و بستن یک حساب دفتری باز در تهران! / بازی سازمان سیا با کارت‌های سوخته

  • برنامه بازی های امروز لیگ برتر فوتبال + جدول

  • واکنش عراقچی به پنهان‌کاری سنتکام از خسارات وارد آمده به ارتش آمریکا

  • آیا توافق سه‌جانبه مکه خطر امنیتی برای ایران دارد؟/ نگاه ویژه رژیم صهیونیستی به تحولات جدید در منطقه

  • کاخ سفید ازسرگیری حملات به ایران را بررسی کرد

  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 107608
    تاریخ انتشار: 14/مهر/1397 - 12:47
    وزیر خارجه آمریکا

    ترامپ به کیم؛ پایان جنگ در مقابل پلوتونیوم

    به نظر می‌رسد ترامپ قصد دارد پیش از آغاز انتخابات میان دوره در آمریکا توافق با پیونگ یانگ را نهایی کرده و نظر افکار عمومی را به خود جلب کند.

    ترامپ به کیم؛ پایان جنگ در مقابل پلوتونیوم

     مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا درحالی برای سفر به کره شمالی و چهارمین دیدار از این کشور آماده می‌شود که ترامپ در برهه‌ای حساس قرار داشته که سربلندی در آن می‌تواند علاوه بر تغییر ساختار سیاسی شمال شرق آسیا به موفقیت دولتش در داخل آمریکا نیز کمک شایانی کند.

    البته اولین و بزرگترین چالش دولت ترامپ در دنیا، کره شمالی – کشوری که دارای اقتصادی به اندازه یک سوم اتیوپی است – نبوده بلکه چین است.

    مایک پنس، معاون ترامپ روز پنجشنبه پکن را یک امپراطوری شیطانی خواند و گفت که این رفتار نامناسب چین از چندین دهه پیش آغاز شده است. پنس تنها فردی نیست که حامی ایده محدود کردن چین به عنوان یک تهدید است اما بسیاری از آمریکایی‌ها به این موضوع واقفند که درصورت عملی شدن این ایده، واشنگتن مجبور به پرداخت هزینه‌های بسیاری خواهد بود. زیرا به عنوان مثال اعمال راهبرد فشار حداکثری آمریکا بر کره شمالی بدون کمک چین به هیچ عنوان عملی نبود.


    البته سیاستهای اخیر آمریکا در قبال کره شمالی نیز به شکلی اعمال شده که سیاست اعمال فشار حداکثری علیه پیونگ یانگ را تحت تاثیر قرار داده است. دیدار ترامپ و کیم باعث معرفی دوباره رهبر کره شمالی به عنوان یک مقام سیاسی مشروع به دنیا بود. شاید همین مسئله باعث کاهش اهرم فشار ترامپ در مقابل رهبر کره شمالی بود و ترامپ با علم به این موضوع خواستار توافق با پیونگ یانگ در برهه کنونی است تا به این وسیله تمرکز رسانه‌ها را پیش از انتخابات میان ترم به خود و دستاوردهایش جلب کند.

    وزیر خارجه کره شمالی در مصاحبه‌ای با واشنگتن پست از احتمال توافق بین آمریکا و کره شمالی – توافق در برابر پلوتونیوم – خبر داد که در آن واشنگتن درصورتی با اعلام پایان جنگ در شبه جزیره کره موافقت می‌کند که پیونگ یانگ تاسیسات هسته‌ای مهم خود در یونگ بیون را تعطیل کند و بدین ترتیب اولین گام مهم به سمت خلع سلاح نهایی را بردارد. شاید اگر پامپئو بتواند در دیدار آتی خود،رهبر کره شمالی را به این پیشنهاد متقاعد کند، ترامپ در اکتبر سورپرایز خود را در ماه اکتبر معرفی کند.
     

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما