پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 107233
    تاریخ انتشار: 10/مهر/1397 - 10:30
    یک مقام مسئول صهیونیست فاش کرد:

    تسلیحاتی که رژیم صهیونیستی را ترساند

    نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی از تصمیم روسیه برای تحویل دادن اختیار کنترل سامانه‌های پدافند موشکی «S-300» به سوریه در حالی ادامه دارد که تل‌آویو اخیرا آن را «چالشی پیچیده» توصیف کرد.

    تسلیحاتی که رژیم صهیونیستی را ترساند

    این مقام صهیونیست که نامش فاش نشد، گفت: «اس-300 چالش پیچیده‌ای برای دولت اسرائیل است. ما به روش‌های مختلفی در تلاش برای مقابله با این تصمیم هستیم».

    وی با بیان اینکه این روش‌ها لزوما ممانعت از رسیدن آن به سوریه نیست، در تهدید تلویحی مدعی شد: «[ولادیمیر] پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) با اینکه این تصمیم را اعلام کرده، اما می‌داند زمین بازی بسیار بزرگ است».

    دو هفته پیش یک فروند هواپیمای «IL-20» متعلق به نیروی هوایی روسیه هنگام گشت‌زنی با 15 خدمه بر فراز لاذقیه به دلیل آنچه مسکو آن را «اقدام فریبکارانه» خلبان جنگنده صهیونیست توصیف کرده، مقابل آتش سامانه‌های پدافند موشکی سوریه قرار گرفته و منهدم شد.

    این حادثه زمانی رخ داد که مرکز صنایع نظامی ارتش سوریه در لاذقیه هدف حملات موشکی قرار گرفت. یک منبع نظامی به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت که «پدافند هوایی سوریه با موشک‌های متخاصمی که از جانب دریا به سوی لاذقیه شلیک شد مقابله کرد و موفق شد تعدادی از آن را قبل از رسیدن به اهدافش، منهدم کند».

    «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دوشنبه هفته گذشته در بیانیه‌ای ویدئویی اعلام کرد که به خاطر «اقدامات بی‌پروایانه» برخی بازیگران منطقه‌ای، مسکو تصمیم گرفته طی 2 هفته آینده سامانه‌های پدافند موشکی S-300 را در اختیار سوریه بگذارد.

    شویگو به دنبال این حادثه با «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و تأکید کرد که اسرائیل مقصر اصلی سرنگونی هواپیمای روس در سوریه بوده و مسکو این حق را دارد تا به این اقدام رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

    فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اندکی پس از حادثه به منظور ارائه گزارشی درباره سرنگونی هواپیمای روس حین این حمله، به مسکو رفته و با فرمانده نیروی هوایی روسیه دیدار و گفت‌وگو کرده بود، اما مسکو این گزارش را رد و تأکید کرد که مبنای عملش اطلاعاتی است که خود در اختیار دارد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما