جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 106562
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1397 - 16:05
    دادگاه جنایی بغداد:

    عراق 9 زن تاجیک را زندانی کرد

    دادگاه جنایی بغداد پایتخت عراق اخیرا 9 زن تاجیک را به اتهام همکاری با گروه داعش که شوهران آنان عضو این گروه تروریستی بودند، به 20 سال زندان محکوم کرد.

     عراق 9 زن تاجیک را زندانی کرد

     این زنان به همراه خانواده های خود به برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به عراق رفته بودند که پس از کشته شدن شوهرانشان بازداشت و اکنون هریک به اتهام همکاری با این گروه به 20 سال زندان محکوم شده اند.
    قبل از این نیز دادگاه جنایی بغداد پایتخت عراق چهار زن تاجیک را به جرم پیوستن به داعش وکمک به این گروه تروریستی، به حبس ابد محکوم کرده بود.
    مقامات قضایی عراق معتقدند که این زنان تاجیک با نقض قوانین عراق و عبورغیرمجاز از مرز این کشور، به همراه همسرانشان که عضو گروه تروریستی داعش هستند، درخاک عراق بازداشت شده اند و هیج تخفیفی در حکم آنان اعطا نخواهد شد.
    کودکان این زنان به پرورشگاه بغداد تحویل داده شده اند و مقامات حکومتی در تاجیکستان می گویند در صورت رضایت مادرانشان برای بازگرداندن این کودکان به دوشنبه، تلاش خواهند کرد.
    مقامات امنیتی تاجیکستان با تایید نامهای این 9 زن محکوم شده گفته اند که در کشور خود این افراد به اتهام پیوستن به گروه تروریستی داعش تحت پیگرد قضایی قرار دارند.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما