جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 106497
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1397 - 09:36
    رئیس اتحادیه لوازم خانگی:

    بازار داغ اجناس تقلبی در آشفته‌ بازار لوازم خانگی

    در آشفته‌بازار لوازم خانگی که با احتکار، کمبود و گران‌فروشی مواجه است، فروش اجناس تقلبی هم به‌جای نوع اصلی آن رونق گرفته است.

     بازار داغ اجناس تقلبی در آشفته‌ بازار لوازم خانگی

    "فروش مستقیم لوازم خانگی بانه" این عنوان تبلیغی است که شاید آن را در فضای مجازی و حتی در برخی از نشریات رسمی کشور دیده باشید.
    فروشندگان این کالاها مدعی‌اند که این اجناس را به‌طور مستقیم از بانه به تهران می‌آورند و برای واردات کالای خود حقوق گمرکی نمی‌پردازند به همین خاطر قیمت پایین‌تری دارند؛ اما حقیقت ماجرا  آن است که با گران شدن نرخ ارز در بازار آزاد، دیگر ورود غیرقانونی کالا به‌صرفه نیست زیرا برای واردات غیرقانونی یا قاچاق باید ارز 14هزار تومانی هزینه کرد اما ارز واردات قانونی، از بازار ثانویه تأمین می‌شود که قیمت کمتری دارد.
    ضرب‌المثل رنگ کردن گنجشک برای فروش به‌جای قناری، این روزها در بازار  لوازم خانگی مصداق پیدا کرده و لوازم خانگی تقلبی با ظاهر نوع اصلی به‌فروش می‌رسد. موتور و پوسته لوازم خانگی ارزان‌قیمت چینی را به ایران می‌آورند و در کارگاه‌های غیرمجاز سر هم کرده و با شابلون، نشان برندهای معروف به‌روی آن کالاهای تقلبی حک می‌شود.
    این اجناس تقلبی معمولاً قیمت پایین‌تری در مقایسه با نوع اصلی اما ظاهری مشابه دارند و معمولاً به‌صورت تلفنی و  با آگهی تحویل کالا درب منزل به‌فروش می‌رسند.
     توضیح اتحادیه لوازم خانگی درباره فروش مستقیم لوازم خانگی بانه
    محمد طحان‌پور رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام این خبر به تسنیم اظهار کرد: فروش لوازم خانگی به‌اصطلاح بانه چند وقتی است که تبلیغ می‌شود اما این کالاها اغلب کالاهای بی‌کیفیت و تقلبی هستند.
    وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر واردات به‌صورت قاچاق، صرفه اقتصادی ندارند، خود گواهی بر تقلبی بودن این کالاها است، زیرا برای واردات مجبور هستند ارز مورد نیاز خود را با ارز آزاد وارد کنند.
    رئیس اتحادیه لوازم خانگی ادامه داد: با توجه به اینکه واردات کالای قاچاق گران تمام می‌شود، این سؤال مطرح می‌شود که لوازم خانگی بانه چطور به‌قیمت کمتری از اجناس اصلی به‌فروش می‌رسد؟
    وی تصریح کرد: حقیقت آن است که این کالاها اصلاً از بانه نمی‌آیند و به‌طور معمول در همین تهران بسته‌بندی می‌شوند و با شابلون، نشان برندهای مختلف به‌روی محصول حک و به مردم فروخته می‌شود.
    طحان‌پور گفت: اتحادیه لوازم خانگی شکایات مردمی زیادی در این ارتباط دارد و افراد به‌خیال اینکه لوازم خانگی از برندهای معتبری را خریداری کرده‌اند پول داده‌اند اما در واقع سرشان کلاه رفته است.
     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما