پنجشنبه 22 مرداد 1405 - Thu 13 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 104792
تاریخ انتشار: 10/شهريور/1397 - 11:07
معین:

حضورم در شورای عالی سیاست گذاری نادرست است

مصطفی معین فعال سیاسی اصلاح طلب حضور خود در شورای‌ عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان را رد کرد و گفت: در جریان چنین دعوتی نیستم.

حضورم در شورای عالی سیاست گذاری نادرست است

معین وزیر پیشین علوم در دولت اصلاحات که پیش‌تر نیز نامش برای عضویت در شورای عالی اصلاح‌طلبان مطرح شده بود امروز - شنبه - به خبرنگار سیاسی ایرنا اظهارداشت: انتشار چنین خبری بدون هماهنگی و اطلاع وی بوده است.
وی عضویت در این شورای عالی اصلاح طلبان را تکذیب و اعلام کرد در جریان این دعوت نیستم.
برخی رسانه ها شب گذشته خبر پیوستن معین به همراه محسن صفایی فراهانی، عبدالله نوری و محسن هاشمی به شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان را منتشر کردند.
شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان متشکل از افراد و چهره های حقیقی و حقوقی است. این شورا در سال 1392 فعالیت خود را با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان جریان اصلاحات در عرصه سیاست و انتخابات آغاز کرد. ریاست این شورا به عهده «محمدرضا عارف» است.

منبع : ایرنا

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما