پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • توقف پروازها در پایتخت عربستان

  • صید مهم تهران در تنگه هرمز / فیلم

  • تنبیه ۳ نفتکش متخلف در تنگه هرمز

  • پست فرزند رئیس‌جمهور به مناسبت تولد پزشکیان

  • محاصره لنینگراد ؛ پنجره‌ای به گذشته/ عکس

  • افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران+ عکس و فیلم

  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • درگیری‌ها در تنگه هرمز جریان دارد/ آمریکایی‌ها به این درگیری‌ها پاسخ نمی‌دهند

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 104421
    تاریخ انتشار: 05/شهريور/1397 - 16:21
    رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران خبر داد

    ضرب و شتم نجات‌غریق با تبر به جرم نجات دادن

    رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه روز گذشته در محمودآباد نیز یکی از منجیان غریق با تبر صدمه دید،گفت: این ناجی غریق برای تذکر سوت زد و از شناگر خواست که از شنا در آن منطقه پرهیز کند ولی شناگر این تذکر را مانعی برای شادی خود دانسته و ناجی غریق را با تبر زخمی کرد.

     ضرب و شتم نجات‌غریق با تبر به جرم نجات دادن

    نقی کریمیان اظهار کرد: تعداد غریق در دریای مازندران از ابتدای اجرای طرح دریا به 38 تن رسید که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد کاهش داشت.
    وی افزود: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم این بوده که شناگران توصیه‌های ناجیان غریق را مانعی بر شادی خود می‌دانند در حالی‌که این مسائل تنها برای سلامت آنان است.
    رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران اضافه کرد: روز گذشته خانواده‌ای پنج نفره به‌دلیل عدم توجه به تذکر ناجیان غریق در حال غرق شدن بودند که با تلاش منجیان چهار نفر از اعضای این خانواده که نیم ساعت وارد ساحل شده نجات پیدا کردند و یک تن آنان غرق شد.
    کریمیان با بیان اینکه روز گذشته در محمودآباد نیز یکی از منجیان غریق با تبر صدمه دید، تصریح کرد: این ناجی غریق برای تذکر سوت زد و از شناگر خواست که از شنا در آن منطقه پرهیز کند ولی شناگر این تذکر را مانعی برای شادی خود دانسته و ناجی غریق را با تبر زخمی کرد که در حال حاضر در بیمارستان بستری است.
    وی یادآور شد: از ابتدای طرح‌های دریا تاکنون بالای 50 مورد درگیری ازجمله شکستن بینی، شکستن دست، ضرب و شتم و سایر داشتیم.
    رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با تأکید بر اینکه افراد از شنا در مسیر قایق و جت‌ها پرهیز کنند، افزود: شناگران همواره باید به شنا در داخل طرح‌ها توجه کنند.
    کریمیان با اعلام اینکه 12 غریق امسال مربوط به مرگ دسته‌جمعی در شهرهای رامسر، بابلسر، نور و نوشهر بوده است، گفت: اگر فردی در دریا گرفتار شد لازم است افراد شتاب زده عمل نکنند و از منجیان کمک بگیرند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما