چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • تصمیم عجیب فیفا برای فینال جام جهانی

  • مقاومت عشایر و رزمندگان در گرمای ۵۰ درجه مقابل رژیم بعث عراق + عکس

  • کشتی‌های ایران قبل از محاصره آمریکا از تنگه هرمز عبور کردند

  • نابودی مرکز کنترل پهپادها و شهپاد ها در کویت و بحرین + عکس

  • شرایط سخت استقلالِ خالی از ستاره برای حضور در لیگ و آسیا

  • محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال اعلام شد

  • واکنش بقایی به جنایت جنگی آمریکا

  • اختلال بانک‌های ملی و صادرات رفع شد

  • دستگیری عامل مهم موساد در لبنان

  • فرجام تلخ رفیق فابریک آمریکا در منطقه+عکس

  • دست باز ایران در پاسخ به ضربه متقابل به جنگ زیرساختی دشمن + عکس

  • ارتش: پاسخ تجاوز آمریکا به ایرانشهر را خواهیم داد

  • قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۲۴ تیر

  • شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در بمپور

  • عامل آتش زدن فرمانداری و کلانتری مرکزی شهرستان دهاقان

  • راهزن ناکام هرمز

  • ۳ اشتباه اساسی ریاض در حمله به یمن

  • پنتاگون برای عراق خط و نشان کشید: یا ایران یا آمریکا!

  • موج بارش‌های تابستانه در راه ۵ استان

  • از بحرین تا اردن؛ موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 103996
    تاریخ انتشار: 02/شهريور/1397 - 16:21
    لطمه ای که ورزش از مدیران می‌خورد؛

    پنج ستاره‌نشینان حاشیه‌ساز در کاروان ایران

    کاروان ورزش ایران درحالی در کسب مدال در بازیهای آسیایی عملکرد قابل قبولی داشته که حاشیه‌ها و بی‌تدبیری برخی روسای فدراسیون‌ها و مسئولان نتایج را تحت تاثیر قرار داده است.

    پنج ستاره‌نشینان حاشیه‌ساز در کاروان ایران

     هنوز یک هفته از آغاز رسمی هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی نگذشته اما حواشی پیرامون کاروان ایران در همین مدت به اندازه‌ای بوده که خیلی از موفقیت‌ها و مدال‌آوری‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

    درست است که استوری محمدامین اسدی بازیکن تیم فوتبال امید آغازگر این حواشی بود اما اقدام این بازیکن کم سن و سال و بی‌تجربه یکی از کوچک‌ترین حواشی بود در مقابل افتضاحاتی که نتیجه بی‌تدبیری‌ها و حضور مدیران کارنابلد در کاروان ایران به حساب می‌آید؛ چه بسا اگر اقدام اسدی بعد از خیلی از حواشی مرتب با کاروان ایران انجام می‌شد، اصلاً استیلی و کرانچار تصمیم به اخراج وی و بازگشتش به ایران نمی‌گرفتند.

    بزرگترین گاف کاروان ایران تا به امروز از طرف مسئولان تیروکمان سر زده که منجر به حذف بدون رقابت زهرا نعمتی از جدول مسابقات شد. حال آنکه در تیم اعزامی تیروکمان، ترکیب کامل کادر فنی همراه با رئیس و نایب رئیس کنار ورزشکاران دیده می‌شود اما اینکه هیچ یک از ساعت رقابت کماندار خود مطلع نبودند، چه دلیلی دارد جز انتخابات نادرست و غیرمتخصص بودن همراهان!

    برای چنین افتضاحاتی، توجیهی بدتر از این نیست که نایب رئیس تیروکمان بگوید: «از این اتفاقات پیش می‌آید» یا اینکه شعبانی‌بهار بگوید: «موضوع را از مربی و سرپرست تیم بپرسید»؛ رئیس فدراسیون تیروکمان که در یک مجمع انتصاباتی و به لطف کمک کسانی که متخصصان این رشته را از گردونه رقابت دور کردند، این جایگاه را به دست آورد، در صورت مدال‌آوری ورزشکارانش هم موضوع را این‌گونه از خود ساقط می‌کرد؟

    روند بازی‌های آسیایی برای کاروان ایران به گونه‌ای پیش می‌رود که گویا رؤسا و دست‌اندرکاران که بعضاً با پول‌توجیبی‌های قابل توجه به جاکارتا اعزام شده‌اند و در هتل‌های پنج ستاره این شهر اقامت دارند، تلاش دارند که در گاف و به بار آوردن افتضاح، از هم سبقت بگیرند؛ مثل رئیس فدراسیون کبدی که به دلیل حضور غیرقانونی و بدون آی‌دی‌ کارت در دهکده ورزشکاران، با مسئولان امنیتی و پلیس جاکارتا درگیر شد و تا پای اخراج از محل برگزاری بازی‌های آسیایی هم پیش رفت.

    عباس اورسجی با توهین به بازیکنان و مربی تیم ملی کبدی بانوان در جریان دیدار مقابل چین تایپه هم روی دیگری از مدیران اعزامی را نشان داد.

    اصلاً گویا این دوره از بازی‌های آسیایی پیگیری می‌شود برای اینکه دستِ بی‌تدبیری‌ها در کاروانی که قرار بود کاملاً کیفی باشد، رو شود! وگرنه پاره شدن زنجیر چرخِ فرانک پرتوآذر و ترکیدن تایرِ دوچرخه حسین زنجانیان چرا باید این دو ورزشکار را در حساس‌ترین میدان رقابت گرفتار کند؟

    کاروانی که به جاکارتا اعزام شده یکی از بزرگترین کاروان های اعزامی به ادوار مختلف بازی های آسیایی است.  برای تشکیل این کاروان به غیر از وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک هم میلیاردها تومان هزینه کرد اما حضور افرادی که بیشتر توریست به حساب می آیند تا مدیر و حتی در موقع لزوم پاسخگوی افتضاح و بی تدبیری خود هم نیستند، باعث شده تا به امروز اتفاقاتی بیفتد که ابروی ورزش ایران را به مخاطره بیندازد، اتفاقاتی که فقط هم در ورزش ایران شاهد آن هستیم وگرنه در هیچ تیم و کاروانی نه نقص فنی ورزشکار را از رقابت محروم می کند، نه برنامه مسابقه فراموش می شود و نه بدون آی دی کارت ترددی صورت می گیرد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما