چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • ترامپ مدعی پایان تفاهم با ایران شد

  • اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۳ نقطه در خوزستان

  • همکاری امارات در تجاوز شب گذشته آمریکا به ایران

  • دعوت رسمی کاخ سفید از ژوزف عون برای دیدار با ترامپ

  • برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران–مشهد

  • پوتین پیشنهادی درباره مواد هسته‌ای ایران به ترامپ نداد

  • شهادت یکی از پاسداران منطقه سوم دریایی سپاه

  • هلاکت فرمانده اسکادران بالگردی نیروی دریایی آمریکا

  • هر کاری برای رهبر شهید انجام دهیم کم است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 103899
    تاریخ انتشار: 01/شهريور/1397 - 13:46
    تنش جنگ تجاری کاخ سفیدو شانگ های

    جنگ تجاری آمریکا و چین ۱۰۰ میلیارد دلاری شد

    آمریکا و چین ۲ قدرت بزرگ اقتصادی جهان طی ماه های اخیر تعرفه ها و تدابیر تجاری تلافی جویانه ای را علیه یکدیگر اعمال کرده اند.

     جنگ تجاری آمریکا و چین ۱۰۰ میلیارد دلاری شد

     به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمریکا از امروز پنجشنبه تعرفه 25 درصدی را علیه 16 میلیارد دلار واردات کالاهای چینی وضع می کند. با این حساب آمریکا بیش از 1000 نوع کالای چینی به ارزش 50 میلیارد دلار را هدف تعرفه های تجاری قرار داده است.

    بر اساس این گزارش چین نیز در مقابل تدابیر تلافی جویانه ای را علیه واردات صدها قلم کالا از آمریکا اعمال کرده تا ارزش جنگ تجاری دو کشور به بیش از 100 میلیارد دلار برسد، این رقم معادل یک هفتم تجارت سالیانه آمریکا و چین است.

    دولت ترامپ اعلام کرده است که هدف اصلی از اتخاذ چنین تدابیری فشار وارد کردن بر چین برای تغییر رفتار این کشور است. دولت آمریکا، پکن را به اتخاذ رفتارهای ناعادلانه تجاری و سرقت مالکیت معنوی متهم کرده است.

    چین نیز آمریکا را متهم کرده است که بزرگترین جنگ تجاری در تاریخ اقتصادی را آغاز کرده است. صنایع رایانه و الکترونیک در بین صنایعی هستند که بیشترین زیان و ضرر را از این جنگ تجاری متحمل می شوند. صنایع تولید کننده سلول های خورشیدی نیز از این جنگ تجاری به شدت ضربه می خورند.

    اقتصاددانان موسسه اقتصاد بین الملل پترسون بر این باورند که تقریبا همه تعرفه های اعمال شده آمریکا علیه چین تاکنون مربوط به کالاهای واسطه ای و تجهیزات سرمایه ای بوده که مورد نیاز صنایع آمریکایی است.

    چین نیز در ماه جولای تعرفه های تلافی جویانه ای را علیه واردات محصولات کشاورزی و خودروهای آمریکایی وضع کرده است. چین قصد دارد امروز پنجشنبه تعرفه های جدیدی را علیه واردات خودرو اعمال کند.

    شاید دردناک ترین تعرفه های تجاری چین علیه آمریکا، وضع تعرفه علیه واردات سویا باشد.

    دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرده است در صورتی که چین مازاد تجاری مبادلات خود با آمریکا را کاهش ندهد بر روی تمام کالاهای وارداتی چین تعرفه بیشتری وضع خواهد کرد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما