رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه ۵ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کشور بیسواد هستند، گفت: ۱۰ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کم‌سواد بوده و قبل از اتمام دوره ابتدایی از چرخه آموزش خارج می‌شوند." />
یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 10223
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1394 - 12:19

    چند درصد ایرانی‌ها بیسواد هستند؟

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی:


    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه ۵ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کشور بیسواد هستند، گفت: ۱۰ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کم‌سواد بوده و قبل از اتمام دوره ابتدایی از چرخه آموزش خارج می‌شوند.

    چند درصد ایرانی‌ها بیسواد هستند؟

    علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی امروز در همایش نقش سوادآموزی و آموزش مداوم بزرگسالان در تحقق جوامع پایدار با اشاره به اینکه آموزش و سوادآموزی عنصر کلیدی برای تقویت توسعه پایدار است، اظهار داشت:‌ سوادآموزی، زندگی افراد را تغییر می‌دهد و بررسی‌ها نشان می‌دهد قسمتی از جوامع هنوز نیازمند آموزش و توانمندسازی هستند.
     
    وی افزود: موضوع سواد در جمهوری اسلامی ایران در اولویت قرار گرفته است و در مصوبه سال گذشته هیأت دولت بر اهمیت در خودآموزی، تقویت مشارکت بین بخشی و تعیین نقش برای دستگاه‌های اجرایی تأکید شده است.
     
    وی به اقدامات انجام شده در حوزه سوادآموزی اشاره و خاطر نشان کرد: تشکیل پایگاه اطلاعات شخصی سواد شهروندان زیر 50 سال، ایجاد حداکثر انعطاف در رویه‌ها و روش‌های سوادآموزی، ایجاد تنوع در محتوای آموزشی کتب درسی و تمرکز در گروه معلولان، زندانیان، عشایر، روستائیان و کارگران از اقدامات انجام گرفته است.
     
    باقرزاده افزود: متأسفانه هنوز بخش قابل توجهی از جامعه از نعمت سواد برخوردار نیستند و 5 درصد جمعیت 10 تا 49 سال کشور خودشان را فاقد مهارت‌های خواندن و نوشتن معرفی کرده‌اند.
     
    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه 10 درصد جمعیت 10 تا 49 سال کشور کم‌سواد هستند و قبل از اتمام دوره ابتدایی از چرخه آموزش خارج می‌شوند، گفت: 6 میلیون نفر از جمعیت بیسواد کشور بالای 50 سال هستند و در اولویت سوادآموزی قرار ندارند.
     
    باقرزاده با اشاره به اینکه همه ساله شاهد تعدادی از کودکان بازمانده از تحصیل هستیم، تصریح کرد: دستور وزیر آموزش و پرورش برای جذب و نگه‌ داشت کودکان 6 تا 11 ساله مورد تأکید قرار گرفته است.
    منبع:باشگاه خبرنگاران

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما