سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 101557
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1397 - 12:48
    صحبتی با اقازاده ها

    وقتی مفت خوری و حرام خوری از حد بگذرد...

    اخیر فیلمی از یک زالوزاده منتشر شده است که در آن به شهدا آشکارا جسارت شده است.

    وقتی مفت خوری و حرام خوری از حد بگذرد...

    فرزند طهماسب مظاهری وزیر اقتصاد دولت موسوم به اصلاحات در کلیپی که در فضای مجازی پخش شده است گفته است: "اگر یکی جان داده، یکی هم پول داده است! جان متاعی است که هر بی سر و پایی دارد؛ اونی که پول میده حسابه! "

    این آقازاده به گونه ای سخن گفته است که انگار این جماعت و پدرانشان برای برپایی این انقلاب و حفظ آن پولی و مالی را اهدا کردند، که الان آن را به رخ انقلاب و ملت می کشاند! داغ ما از آنجاست که این مفت خوارها نه تنها پولی نداده اند، بلکه چنان ویژه خواری کرده اند که پسرکانی اینگونه هتاک پس انداخته اند!

    آنچه این پسرک بایستی می گفت این بود که اگر انقلاب نبود و اگر شهدا و ایثارگران نبودند امثال شما بایستی کشک می سابیدید!
    این شهدا بودند که با نثار بالاترین و باارزشترین متاع خود سبب حفظ امنیت کشور شدند، که حالا هر بی سر و پایی که با رانت پدرش به ثروتهای بادآورده دست پیدا کرده است به صورت انقلاب چنگ می اندازد!
    چه بسیار فرزندانی که داغ ندیدن پدر را سالها به همراه دارند تا امثال این جوانک در سایه پدر به ثروت برسند و سپس اینگونه هتاکی بکند!
    اگر امروز این آقازاده ها گردن کلفت کرده اند، اگر مراسم عروسی در سالنهای لاکچری برپا می کنند، اگر در اتریش و استرالیا و آمریکا و کانادا از پرتو رانت پدرانشان خوش می گذرانند؛ ثمره یتیم شدن هزاران دختر و پسری که پدرانشان را تقدیم انقلاب کردند!

    ای جماعت آقازاده! اگر سیدحمزه سجادیان از تهران به همراه 4 پسرش در لبیک به ندای امام برای حفظ انقلاب به جبهه رفتند و 5 نفرشان آسمانی شدند، اگر خانواده شهیدان جنیدی از ورامین 4 عزیز خود را تقدیم کردند، اگر خانواده شهیدان صلواتی زاده در دزفول همزمان علاوه بر 4 پسر، پدرشان نیز به جبهه رفت تا حرف امام زمین نماند، اگر مادر شهیدان بختی از مشهد دو عزیزش را به میدان جهاد اعزام کرد و صدها نمونه دیگر اینگونه ایثار کردند بدون هیچ توقعی از انقلاب بود و قرار نبود جماعتی همچون شما در این انقلاب بوجود آید که فقط به دنبال رفاه باشند و شکم گنده کنند.

    گند کاریهایی که این روزها از جماعت آقازاده ها در فضای مجازی منتشر می شود نشان می دهد که برخی از مسئولان ما هیچ تفاوتی با رژیم گذشته ندارند و فقط در یک ریش آنکارد شده و یقه ای تا بیخ بسته با طاغوتی ها تفاوت دارند و گرنه روحیه همان است، منازل همان کاخ هاست، ادبیاتشان همان است، نوع نگاه به مردم نیز همیشه از بالاست، نورچشمی هایشان هم در فرنگ بیتوته کرده اند و دو دستی به غرب چسبیده اند!
    آیا از دیگ این جماعت آبی برای ملت و انقلاب به جوش خواهد آمد؟! آیا از این جماعت پررو و مفت خور اراده ای برای جهاد با استکبار بر خواهد خواست؟!

    بی‌شک از چاه دزدزاده‌ها جز فاضلاب برای ملت بیرون نخواهد آمد

    بی‌شک باید مدعی العموم به جسارت این آقازاده ورود کند و با توهین این پسرک برخورد نماید؛ قرار نیست که هم بیت المال را در مشت داشته باشند و هم به ارزشهای این انقلاب، توهین کنند و راست راست بچرخند و به ریش همه بخندند!

    قرار نیست مدعی‌العموم فقط به موضوع رقص بدنی یک رقاصه ورود کند اما از رقص دجاله‌های هرزه و غربگدایان اشرافی غفلت شود.
     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما