چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 100736
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1397 - 15:50
    افزایش قیمت طلا و ارز:

    چرا گرانی سکه متوقف نمی شود؟

    افزایش قیمت طلا و ارز و البته پیشتازی خریداران سکه آتی همزمان با جریانات روانی موجب شده اند تا سکه از ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان هم عبور کند

    چرا گرانی سکه متوقف نمی شود؟

     قیمت سکه درحالی بار دیگر رکورد جدیدی را به ثبت رسانده که فعالان بازار ارز می گویند بازار بازهم تحت تاثیر جریانات روانی قرار گرفته و اخبار سیاسی نبض بازار را در دست گرفته اند.
    البته غیر از اخبار سیاسی، افزایش چشم گیر قیمت ارز در بازار غیررسمی و همچنین ثبت رکوردهای بالا در بازار آتی سکه موجب شده تا قیمت سکه از سه میلیون و 360 هزار تومان هم عبور کند.
    براساس اعلام بورس کالای ایران، قیمت سکه آتی تحویل دی ماه به بیش از سه میلیون و 900 هزار تومان و سکه آتی تحویل شهریورماه به بیش از 3 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است.
        آخرین قیمت طلا، سکه و ارز
    بسیاری از فعالان بازار معتقدند بازار سکه اتی از اصلی ترین دلایل نوسانات بازار سکه است و تعطیلی این بازار می تواند از التهابات این بازار بکاهد.
    روز قبل خبر بسته شدن معاملات آتی سکه در رسانه ها منتشر شد ولی امروز مدیرعامل بورس کالا با رد این خبر گفت: بورس آتی سکه یک بازار رسمی و قابل کنترل است و هر بازاری که مدیریت ریسک مشتریان را بر عهده دارد ممکن است محدودیت هایی را برای آن اعمال کنیم اما این محدویت ها بعد از مدتی برداشته می شود.
    حامد سلطانژاد ادامه داد: اخذ موقعیت های فزاینده خرید و فروش در بازار اتی سکه یکی از همین محدودیت هایی است که برای مدتی متوقف می شود ولی اتفاق ویژه ای در مورد بازار نیفتاده و متوقف شدن کامل بازار یک خبر کذب است.
    سلطانی نژاد خاطر نشان کرد: برنامه ای برای بسته شدن بازار آتی سکه نداریم و با تقویت بازارهای آتی رسمی از هرج و مرج بازار جلوگیری می کنیم.
    هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) امروز دوشنبه یکم مردادماه 97 در بازار تهران (ساعت 13:20 دقیقه) با 174 هزار تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته با رقم 3 میلیون و 361 هزار تومان به فروش رسید.
    همچنین هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با 176 هزار تومان رشد نسبت به روز گذشته به ارزش 3 میلیون و 144 هزار تومان داد و ستد شد. از سویی دیگر، امروز در بازار آزاد هر قطعه نیم سکه بهار آزادی با 84 هزار تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته یک میلیون و 628 هزار و هر قطعه ربع بهار آزادی نیز با 47 هزار و 500 تومان رشد در مدت مشابه به ارزش 817 هزار تومان معامله شد.

    بر اساس این گزارش، هر قطعه سکه گرمی با 28 هزار و 500 تومان افزایش نسبت به روز گذشته 456 هزار تومان معامله شد و قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز با رشد 21 هزار و 800 تومانی به ارزش 274 هزار تومان فروخته شد.
    با این حال، بر اساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا با 8 تومان افزایش نسبت به روز گذشته 4 هزار و 373 تومان قیمت خورد. هر یورو با 13 تومان رشد 5 هزار و 132 تومان و هر پوند نیز با 14 تومان افزایش 5 هزار و 747 تومان ارزش‌گذاری شد.
     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما