دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 100329
    تاریخ انتشار: 28/تير/1397 - 12:18
    فضای مجازی

    اینستاگرام قابلیت «حذف فالوئر» را ارائه می کند

    اینستاگرام قصد دارد ویژگی «حذف فالوئر» را ارائه کند. به این وسیله صاحب حساب کاربری می تواند پروفایل موردنظر خود را از فهرست فالوئرها حذف کند و اینستاگرام نیز به فرد مورد نظر اطلاع نمی دهد.

     اینستاگرام قابلیت «حذف فالوئر» را ارائه می کند

    به نقل از ورج، اینستاگرام سعی دارد ویژگی جدیدی را ارائه کند که به کاربران اجازه می دهد فالوئرهای خود را حذف کنند.

    سخنگوی این شرکت تایید کرده هم اکنون آزمایش های این ویژگی در حال اجرا است. پیش از این فقط اگر پروفایل کاربران Private بود، کاربران می توانستند فالوئرهای خود را حذف کنند. در غیر اینصورت آنها تنها قادر به مسدود کردن برخی حساب های کاربری خاص بودند.


    ویژگی « حذف فالوئر»  که چندماه است درباره آن شایعاتی منتشر می شود، علامتx را کنار نام کاربری فرد نشان می دهد. به این ترتیب صاحب حساب کاربری می تواند به طور دستی اجازه ندهد کاربران مورد نظر او را فالو کنند.

    با کلیک روی x پنجره ای باز می شود که حاوی دو گزینه «حذف» و«لغو»است. همچنین این پیام نیز مشاهده می شود: اینستاگرام به کاربر اطلاع نمی دهد که از فهرست فالوئرهای شما حذف شده است.

    به عقیده برخی از کارشناسان فناوری این ویژگی برای افرادی مفید است که تمایلی ندارند دوستان قدیمی یا کارفرمایانشان حساب کاربری آنها را ببینند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما