یکشنبه 16 ارديبهشت 1403 - Sun 05 May 2024
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • طرح نور فاز اول قانون جامع حجاب و عفاف است + ویدئو

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

  • روحانی در اتاقCPR سیاسی خود و اصلاح طلبان بدنبال چیست؟

  • اظهارات سردار رشید درباره عملیات وعده صادق

  • نوجوانان یک مسجد نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی را سرود کردند +فیلم

  • پیش شرط های محاسبه عادلانه مالیات بر عایدی سرمایه

  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام

  • مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس

  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 350673
    تاریخ انتشار: 01/شهريور/1402 - 17:02

    علت کاهش کیفیت نان برخی نانوایی‌ها چیست؟

    رئیس بخش تحقیقات غلات گفت: علی رغم افزایش کیفیت گندم تولیدی طی ۲ دهه اخیر، استفاده از آرد بدون سبوس موجب کاهش کیفیت نان نانوایی‌ها می‌شود.

    علت کاهش کیفیت نان برخی نانوایی‌ها چیست؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    توحید نجفی رئیس بخش تحقیقات غلات این موسسه تحقیقات، از افزایش کیفیت گندم تولیدی طی ۲ دهه اخیر خبر داد و گفت: با وجود آنکه میزان پروتئین و گلوتن دو شاخصه مهم کیفیت گندم است، هم اکنون میزان گلوتن گندم تولید داخل نیز ۲۵ و ۳۰ درصد است.

    او افزود: بخش تحقیقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر پای ثابت تامین امنیت غذایی در کشور است، زیرا هسته اولیه بذر گندم و جو در این بخش تولید می‌شود.

    نجفی ادامه داد: سالانه حداقل ۳۰۰ هزار تن بذر گندم و جو که در کشور تولید می‌شود، منشا اولیه‌اش در بخش تحقیقات غلات در کرج و مراکز تحقیقاتی در استان‌ها است که زیر نظر ما فعالیت می‌کنند.

    رئیس بخش تحقیقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، تولید و معرفی هسته‌های اولیه بذر گندم، جو و تریتیکاله را از مهمترین وظایف بخش تحقیقات غلات از زیربخش‌های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر اعلام کرد و گفت: اگر هسته اولیه بذر گندم و جو در این بخش به مشکل بخورد، سالانه باید به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار بذر وارد کشور شود.

    او اصلاح ارقام گندم و جو را از دیگر وظایف بخش تحقیقات غلات دانست و افزود: یکی از مهمترین وظایف ما تولید و معرفی ارقام گندم و جو متحمل به کم‌آبی به کشاورزان است. همچنین ما به دنبال بهره‌وری آب از طریق معرفی ارقام متحمل به کم‌آبی هستیم.

    این مقام مسئول گفت: این بخش تحقیقات، کیفیت ارقام را بررسی می‌کند به طوری که ما هزاران ژنوتیپ، ژرم پلاسم و مخزن ژنی ارقام را بررسی و از میان آنها یکی، دو تا رقم که دارای کیفیت و ارزش غذایی بالایی هستند را معرفی می‌کنیم.

    رئیس بخش تحقیقات غلات درباره کیفیت آرد گندم نانوایی‌ها نیز گفت: استفاده از آرد بدون سبوس موجب کاهش کیفیت نان نانوایی‌ها می‌شود.

    برچسب ها: نان ، آرد ، نانوایی ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما